- 12 Mayıs 2013
- 3.936
- 221
- 883
Ve büyük bomba patladı . David Silva Bolognada bonservis ücreti 30 milyon €
![]()
Fener'e 30m para kazandıran biri gerçek Galatasaraylı olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve büyük bomba patladı . David Silva Bolognada bonservis ücreti 30 milyon €
![]()
Ben bile dikkat etmedim resmen şike kokluyosun havadah.o renkdaş
sende reza zarappını bulmuşun. gimnisia esgirima mı ne amma tansfer yapmısn senden yav
Senin lig yerin mi dolu , boş takımda var ama bu saatten sonra transfer vs işin zor zatenBende Türkiye Liginde oynuyorum.Yetişemedim sizlere.Ama keyifle takip ediyorum.![]()
Yok değil tek ligde oynuyorum transfer yapmadım takımın bütçesi 4 mSenin lig yerin mi dolu , boş takımda var ama bu saatten sonra transfer vs işin zor zaten
Dostlar yaklaşık 2 saat sonra antrenman bitiyor , kadrosu o süre zarfında kurulu olacak varsa dostluk atayım ?
Malum yarına hazırlık
Her gün 2 hazırlık atarım , çok geliştiriyorOyunda daha önceki deneyimlerle emin olduğum tek şey hazırlık maçları sonuçlarının kofti olduğu boşuna altın harcama bence.
Oyuncu geliştirmek içinse o başka tabi![]()
Ben bile dikkat etmedim resmen şike kokluyosun havadaeyvallah
Bir yıldız daha Udinese'de
![]()
Sorması ayıp kaça aldınBir yıldız daha Udinese'de
Valla kullanmasını bilmek lazım Ertuğ Ursavaş üstad gol kralı yapmıştı ilk EPL liginde ??????İş yapmıyor yav
26,7m ama kaşifle getirdim hocamSorması ayıp kaça aldın![]()
Valla kullanmasını bilmek lazım @Ertuğ Ursavaş üstad gol kralı yapmıştı ilk EPL liginde ������
26,7m ama kaşifle getirdim hocam
Uff be paraya bakBenim takımın toplam bütçesi 5 m
![]()