Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canavar sarper niki belki ugur getirmiyordur, sarperin gözü adami evsiz barksiz birakir kenk.
reis oyle uğursuzlukmu olur yav. hull cty ile 4.lük
akhisar ile 2 kupa
gs ile 2 kupa
sossoulo ile italya liginde zirvede devlerle var olma savaşı
arsenal ile son haftalara kadar şampiyonluk yarışı ve 2.lik
nickimi ve oyundaki avatarımı seviyorum tam anlamıyla beni mücadeleci ruhumu yansıtıyor.
QpgDlv.jpg

reis oyle uğursuzlukmu olur yav. hull cty ile 4.lük
akhisar ile 2 kupa
gs ile 2 kupa
sossoulo ile italya liginde zirvede devlerle var olma savaşı
arsenal ile son haftalara kadar şampiyonluk yarışı ve 2.lik
nickimi ve oyundaki avatarımı seviyorum tam anlamıyla beni mücadeleci ruhumu yansıtıyor.
QpgDlv.jpg

Demekki @Sarper Yildirim seni icten ice cok seviyor... :heart: Nur yagdirmis resmen. Sarper ile ilgili zaten sahabelere dayanan, bir aile köküne sahip oldugu söyleniyor. Köklü bir sheih ailesinin mensubu oldugunu söyleyenler var. Ikinci bir Nick yaparsan, bunu Mollah Sarper olarak da güncelleyebilirsin bir gün.

Ben doyduuum takim yenilmeye doyulmadi

Bir Aziz Yildirim klassigi daha, Christiano Ronaldo Lazio´da. Dünyadaki tüm hocalarin süsledigi rüyayi, Messi ile Ronaldo´yu ayni takimda bulusturarak gerceklestirmeyi basaran Aziz Yildirim, Lazio icin sabah aksam calismaya devam edeceklerini belirtti.

hd-cristiano-ronaldo-lionel-messi_16nvld1xz6q091n3s7wh34eynf.jpg

Gece yada gündüz, Lazio icin her daim calismaya devam...

aziz-640.jpg

Bologna piyasaya yön vermeye devam ediyor.
Gece 53 Milyonluk satış gerçekleştiren Bologna 5 futbolcu aldı yarısını satılık listesine koydu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Pakdemir; en iyi santraforuma teklif yapmışsın. Sana Mandzukic i anca 37 milyona bırakabilirim. İlla Higuai ni istiyorsan da rakamı yükseltmen lazım.

Burak Pakdemir; en iyi santraforuma teklif yapmışsın. Sana Mandzukic i anca 37 milyona bırakabilirim. İlla Higuai ni istiyorsan da rakamı yükseltmen lazım.

Hocam kaşifden ibra vs geldi o ayarda zaten, bir üst seviyeye çıkmak istiyodum Ronaldo falan derken baktım Lazio almış. Rotasyona para lazım diye çok yüksek de vermedim Higuaine,bitti para zaten

iPhone 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 rotasyonlu kadroma isteyen hazırlık maçı atabilir

Heyya heyya Crotone, Crotone

Crotone 3-0 Genoa

Mütevazi kadromuzla üst üste 4.galibiyetimizi alarak 2.sıraya yükseldik

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crotaliscaaaa

Ortasaham ateş ediyor yedek oyuncum bile yok. Kullanmadığınız oyuncularınız varsa talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt