Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAEAkp.jpg

nWkWZM.jpg

Q7J7my.jpg

29Ijk1.jpg

WBA Basın Sözcüsü Volkan Başaran: Galibiyeti taraftarımıza hediye ediyoruz. Rakitic in yokluğu sebebiyle endişeliydik ama beklediğimizden iyi bir sonuç oldu. Hakemin gereksiz kartlarına değinmeden de geçemeyeceğim. Oyuncunun kramponuna spreyi sık. Sonra da kart ver. Adalet mi bu hoca. MHK bunlra çözüm bulsun. İyi akşamlar.

İstifa edecek varsa yilmaz vural boşta talibim hemen

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan şükrü ile oynuyormusuz yarın. adam kazanamadı 7 8 maç şimdi acısını benden çıkartır.

Maçlar genelde gollü geçmiş. Emrah 5-4-1 mi oynuyosun doğru düzgün gol yemiyosun da atmıyosun da

Yarınki rakibimiz
@FatihPar
takımı Krytasaray'ı kampa sokmuş.

Sonraki kampların bedeli 20-50-100 şeklinde artarken ve durum böyleyken bu jetonları dişine göre rakiplere harcamak daha mantıklıyken neden böyle bir hamle yaptığını çözemedik açıkçası.

Şimdi tabii ki ben de malum soruyu sormak durumundayım:

ŞAMPİYON MU OLACAKSINIZ ULAN ???

Üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra taraftar hıncını yine benden çıkarttı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kadroyu yapmayı unutmuşum ama yine 1-0 kazandık. Son maçıda 1-0 aldık Chelsea WBA'dan 4 yedikten sonra defansı sağlam tutuyor

Yarınki rakibimiz
@FatihPar
takımı Krytasaray'ı kampa sokmuş.

Sonraki kampların bedeli 20-50-100 şeklinde artarken ve durum böyleyken bu jetonları dişine göre rakiplere harcamak daha mantıklıyken neden böyle bir hamle yaptığını çözemedik açıkçası.

Şimdi tabii ki ben de malum soruyu sormak durumundayım:

ŞAMPİYON MU OLACAKSINIZ ULAN ???

Renktaş öncelikle iki hafta üst üste mağlubiyet aldım çöküşe geçtim şahlanış için seni kesinlikle yenmem gerekiyor şampiyon olamasakta ilk 4 e girmek istiyorum jetondan yana sıkıntı yok bu arada dişime göre bir rakip olduğunuda düşünüyorum daha sezon başı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Renktaş öncelikle iki hafta üst üste mağlubiyet aldım çöküşe geçtim şahlanış için seni kesinlikle yenmem gerekiyor şampiyon olamasakta ilk 4 e girmek istiyorum jetondan yana sıkıntı yok bu arada dişime göre bir rakip olduğunuda düşünüyorum daha sezon başı

Yarın,

Man City - Chelsea
Leicester - Everton
West Ham - Watford
Arsenal - Hull City

şeklinde harika bir fikstür var. Bu takımların en az yarısı yarın puan kaybedecek ve benim arayı biraz açmam için bulunmaz fırsat. Yani yarın benim de kesinlikle puan kaybı lüksüm yok.

Maddi gücümüz yalnızca Chelsea ve Man Utd maçlarında jeton kullanmaya yetiyordu ama galiba sizi de ekleyeceğiz.

Yarın,

Man City - Chelsea
Leicester - Everton
West Ham - Watford
Arsenal - Hull City

şeklinde harika bir fikstür var. Bu takımların en az yarısı yarın puan kaybedecek ve benim arayı biraz açmam için bulunmaz fırsat. Yani yarın benim de kesinlikle puan kaybı lüksüm yok.

Maddi gücümüz yalnızca Chelsea ve Man Utd maçlarında jeton kullanmaya yetiyordu ama galiba sizi de ekleyeceğiz.

Valla geri alasım geldi renktaş öyle güzel anlattınki Ozaman şöyle yapalım rakibin gördüğün birine ilerleyen haftalarda antreman aliyim senin istediğin bi takıma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt