- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

reis yedek kalaeci ve yedek forvetle cıktım deplasman hususunu dikkate almadık sanırım
Ohaa lan ohaaa insan bes tane atar mi
hepsi Arda Turan yüzünden, takımın tümü onu örnek alıyor, dövüşçü hepsi, futboldan gram anlamıyorlarArtık bir çeki düzen ver takımına. Geçmiş olsun![]()
Yarınki rakibimiz@FatihPar takımı Krytasaray'ı kampa sokmuş.
Sonraki kampların bedeli 20-50-100 şeklinde artarken ve durum böyleyken bu jetonları dişine göre rakiplere harcamak daha mantıklıyken neden böyle bir hamle yaptığını çözemedik açıkçası.
Şimdi tabii ki ben de malum soruyu sormak durumundayım:
ŞAMPİYON MU OLACAKSINIZ ULAN ???
Renktaş öncelikle iki hafta üst üste mağlubiyet aldım çöküşe geçtim şahlanış için seni kesinlikle yenmem gerekiyor şampiyon olamasakta ilk 4 e girmek istiyorum jetondan yana sıkıntı yok bu arada dişime göre bir rakip olduğunuda düşünüyorum daha sezon başı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın,
Man City - Chelsea
Leicester - Everton
West Ham - Watford
Arsenal - Hull City
şeklinde harika bir fikstür var. Bu takımların en az yarısı yarın puan kaybedecek ve benim arayı biraz açmam için bulunmaz fırsat. Yani yarın benim de kesinlikle puan kaybı lüksüm yok.
Maddi gücümüz yalnızca Chelsea ve Man Utd maçlarında jeton kullanmaya yetiyordu ama galiba sizi de ekleyeceğiz.