- 27 Ocak 2010
- 139.565
- 105.920
- 5.648
Çağrı ile Herrera için sıkı bir pazarlığa girdik komisyonda anlaşabilmiş değiliz.
KAP
KAP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni teklifimi sundumBurnley'in yeni menajeri Emrah Yıldırım beyler şikeye teşviğe dikkat![]()
Çağrı ile Herrera için sıkı bir pazarlığa girdik komisyonda anlaşabilmiş değiliz.
KAP

Yeni teklifimi sundum
Young için 9 mio verdim.
Sende de para yok güya 15 m verip oyuncu alıyorsun :dYoung için 9 mio verdim.
Sende de para yok güya 15 m verip oyuncu alıyorsun :d
Terryi hediye edebilirimBurnley'in menajeri olarak yardımlarınızı bekliyoruz beyler kulüp olarak sıkıntılı günler yaşadığımız şu zamanlarda dostluğunuza güveniyorum.
su anda en klas forvet oyuncum, yerine alabilecegim oyuncu icin en az 13 milyona ihtiyacim var, kurtarmiyor, bize gelisi zaten 12 milyon, yoksa dükkan senin.4,5 koydum. Ayağımız alışsın![]()
Hazard, Tielamans, Courtois ve Kante dışında tüm topçularım satılıktır değerini bulanı satarım7,2 milyon € luk oyuncuyu 14 e sattım. o parayla aldım. Sabah yoktu. Hala satılıksa fiyatta anlaşabiliriz.
Yok dememTerryi hediye edebilirim![]()
Dursun mode onHazard, Tielamans, Courtois ve Kante dışında tüm topçularım satılıktır değerini bulanı satarım
su anda en klas forvet oyuncum, yerine alabilecegim oyuncu icin en az 13 milyona ihtiyacim var, kurtarmiyor, bize gelisi zaten 12 milyon, yoksa dükkan senin.
Vasfi Vural Negredo 13e seninforvet almaktan vazgeçtim. vasfide para çok. ona sat![]()
Hazard, Tielamans, Courtois ve Kante dışında tüm topçularım satılıktır değerini bulanı satarım
Teklifleri bekliyorum ucuza satacamyardımcı olacaksan listene bakarım.