Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerimizin gerisinde kalan defansımızı güçlendirmek için Marquinhos'a 25 milyonu bastım :cigara:

Sıradaki hedef: kova Mignolet'i değiştirmek

Aslında Liverpoolu isterdim, @Anıl Bunarcı istifada bir hizmettir ama dolu olduğu için Swanseaye talibim, yalnız Nicki hemen yollayamam, kabul mu?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geçen sene Leverkusen, Sevilla, Inter gibi baş altı takımların yer aldığı FM turnuvasında, zayıf halkalardan biri olan Sporting ile şampiyon olmuştum. Sen de Swansea ile Avrupa kupalarına katılım bileti alabilirsin bence :k19:

Cok para, Semih dururken.

Doğru söylüyorsun da transfer listesinde yoktu malesef, çünkü hiçbir takım onun gibi bir oyuncuyu satmaz. Ben de mecbur kendisine en çok benzeyinini seçtim. Marquinhos da bir Semih kalitesinde olmasa da onun gibi ortalama bir stoperden daha kısa boylu, zayıf ve kesici bir stoper.

Son düzenleme:
Astronomik bir rakam aklımı çelebilir her türlü :P.

Emre Can için teklifimizi sunduk

Emre üstün savunma yeteneğinin yanında oldukça klas goller atabilme yeteneğine sahip, gelişime açık genç bir orta saha olduğundan teklifi yeterli bulmasam da en azından Marquinhos'un maliyetini karşılayacak yeni bir teklif değerlendirmeye alınabilir :)

YouTube

Emre üstün savunma yeteneğinin yanında oldukça klas goller atabilme yeteneğine sahip, gelişime açık genç bir orta saha olduğundan teklifi yeterli bulmasam da en azından Marquinhos'un maliyetini karşılayacak yeni bir teklif değerlendirmeye alınabilir :)

YouTube
12mlik adama 26 verilir mi ya kaşiften getirsen 18e getirir zaten :d

a81561f94cf31ff9a129aab6f24e9d97.jpg

618a0c8ce43f18286ca8e3ac3af8bfc4.jpg

Hazırlık maçlarında iyiyiz. Wes bromla bu kadar :)

antrenmana gönderemiyorum oyuncuları oyun bozuldu

yuuh bir günde 31 m luk oyuncu satmışım vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt