Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Gscdumans kimLigde 1 kişilik yer kaldı beyler Burnley'i alır burdan yürürüm diyen bir babayiğit varsa![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gscdumans kimLigde 1 kişilik yer kaldı beyler Burnley'i alır burdan yürürüm diyen bir babayiğit varsa![]()
ReddedildiBegovic normalde benim, transfer güncellemesi yok oyunda
Bunların ikisine 3m veririm
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gscdumans kim

hmmm benide tokatlamisSordum burda yazan çıkmadı Almanya gözüküyor konu sahibine menşın attım cevap yazmadı.
Cok para, Semih dururken.Rakiplerimizin gerisinde kalan defansımızı güçlendirmek için Marquinhos'a 25 milyonu bastım
Sıradaki hedef: kova Mignolet'i değiştirmek
Aslında Liverpoolu isterdim, @Anıl Bunarcı istifada bir hizmettir ama dolu olduğu için Swanseaye talibim, yalnız Nicki hemen yollayamam, kabul mu?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Cok para, Semih dururken.
Emre Can için teklifimizi sunduk
12mlik adama 26 verilir mi ya kaşiften getirsen 18e getirir zaten :dEmre üstün savunma yeteneğinin yanında oldukça klas goller atabilme yeteneğine sahip, gelişime açık genç bir orta saha olduğundan teklifi yeterli bulmasam da en azından Marquinhos'un maliyetini karşılayacak yeni bir teklif değerlendirmeye alınabilir
YouTube
12mlik adama 26 verilir mi ya kaşiften getirsen 18e getirir zaten :d
Bu oyunu az bişe biliyorsam gitmez imkansız :d 15 m var zatenListeye 30'a koysam 2-3 güne gider bence. İyi niyet göstergesi olarak son teklifim 24m?![]()
Bu oyunu az bişe biliyorsam gitmez imkansız :d 15 m var zaten
Yirmi milyonu masaya koy Negredoyu vereyim
antrenmana gönderemiyorum oyuncuları oyun bozuldu