Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanda Evertona çöpleri doldurmuş Hamzayı andırmıyor değil en değerlilerini satıp çöp alıyor sürekli :D

hesaplarıma göre bu gece 02:30 sularında niyas ve hernandez yurt dışı transferleri olacak. banada 30 kusur milyon kalacak. kasada da şuan biraz var.
işe yarar sol beklerinizi kanat oyuncularınızı şimdiden cilalamaya başlayın.
yerinizde olsam güzel bi sunum yapmaya başlardım şimdiden.
transfer dünyasına katarlı gibi giriş yapıcam.

21'de ortak noktayı bulalım
anlasma.jpg
Kabul, atıyorum teklifi

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Aslanda Evertona çöpleri doldurmuş Hamzayı andırmıyor değil en değerlilerini satıp çöp alıyor sürekli :D
reis benim takımı ve atmaya çalıştığım adımları incelesene nasıl gidiyorum sence.
feldkamp gibiyim reiz yaşlı tecrubelı oyuncularla genç yetenekleri harmanlayıp 4-4-2nın ruhuna işliyorum adeta

Ulan :asd22::asd22:

beyler teklifleri direkt reddetmyin yahu pazarlık yapalım az orta yolu buluruz elbet nolmuş yanı 20mlık oyuncuya 8 9 m önerdiysem.

reis benim takımı ve atmaya çalıştığım adımları incelesene nasıl gidiyorum sence.
feldkamp gibiyim reiz yaşlı tecrubelı oyuncularla genç yetenekleri harmanlayıp 4-4-2nın ruhuna işliyorum adeta
Orta sahanı güçlendir reis. Hull gibi takımsan 87+ oyuncuyu uygun yakalarsan yaşına bakma direk al. 78-83 arası 26 yaş üstü alma

Orta sahanı güçlendir reis. Hull gibi takımsan 87+ oyuncuyu uygun yakalarsan yaşına bakma direk al. 78-83 arası 26 yaş üstü alma
farkındayım reis. ortasaha için kaşifi yolladım bizim ligde simsarlar oyuncu + stadyumu istiyorlar. öğlen çok iyi ıkı adam geldı kaşifle çokta uygundular fakat para yoktu kaçtılar. şimdi gene bekliyorum bakalım

kim yaptı bulamadım ama az önce birisi tekliflerimi seri reddetti :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt