- 10 Nisan 2013
- 58.937
- 42.319
- 3.943
13 Milyon![]()
12+Wilshere anlaştık mı Pogba için
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
13 Milyon![]()
Kabul, atıyorum teklifi21'de ortak noktayı bulalım
![]()
12+Wilshere anlaştık mı Pogba için
-Tapatalk-
reis benim takımı ve atmaya çalıştığım adımları incelesene nasıl gidiyorum sence.Aslanda Evertona çöpleri doldurmuş Hamzayı andırmıyor değil en değerlilerini satıp çöp alıyor sürekli![]()
Emrah admir 15 Milyon $'lık Jack Wilshere'i 11 Milyon $'a bitirmiş.
YUH BE!
Hedef Porto modeli ucuzdan alıp kârla yollamak reis ama çok zor gidiyor oyuncular:asd22:Aslanda Evertona çöpleri doldurmuş Hamzayı andırmıyor değil en değerlilerini satıp çöp alıyor sürekli![]()
13 Milyon![]()
Orta sahanı güçlendir reis. Hull gibi takımsan 87+ oyuncuyu uygun yakalarsan yaşına bakma direk al. 78-83 arası 26 yaş üstü almareis benim takımı ve atmaya çalıştığım adımları incelesene nasıl gidiyorum sence.
feldkamp gibiyim reiz yaşlı tecrubelı oyuncularla genç yetenekleri harmanlayıp 4-4-2nın ruhuna işliyorum adeta
10.haftada ilk 10 dışında kalırsan kâr etmeyi görürsünHedef Porto modeli ucuzdan alıp kârla yollamak reis ama çok zor gidiyor oyuncular:asd22:
Piyasası zaten 8,6. Senden oyuncu aldığım için şimdi alamıyorum. 12den sonrası için gel 8e anlaşalım.
farkındayım reis. ortasaha için kaşifi yolladım bizim ligde simsarlar oyuncu + stadyumu istiyorlar. öğlen çok iyi ıkı adam geldı kaşifle çokta uygundular fakat para yoktu kaçtılar. şimdi gene bekliyorum bakalımOrta sahanı güçlendir reis. Hull gibi takımsan 87+ oyuncuyu uygun yakalarsan yaşına bakma direk al. 78-83 arası 26 yaş üstü alma

ulanbeyler teklifleri direkt reddetmyin yahu pazarlık yapalım az orta yolu buluruz elbet nolmuş yanı 20mlık oyuncuya 8 9 m önerdiysem.
Güzel bir kazıktı, anlaştığımıza sevindim.Kabul, atıyorum teklifi
Bu Ateş üfleyerek sönmez
21'de ortak noktayı bulalım
![]()
elinde sağlam bekler varsa niyas ve hernandez karşlığında kafa kafaya takasa girelim kenan başkanulan![]()
Bu Ateş üfleyerek sönmez
elinde sağlam bekler varsa niyas ve hernandez karşlığında kafa kafaya takasa girelim kenan başkan
kanat varsa onlarda olur