Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
parayı basıp p.j yi alacaktım süpriz transfer çalımı olacaktı fakat o da ne "bu takımdan haftada sadece 1 oyuncu transfer edebilirsiniz"

Bilgisayar ne zaman alacak la bu oyuncuları 2 saatte bir almıyormuydu
herkeste değişiyormu bilmiyorum ama benim hesapta dünden beri 6 saatte bi satın aldı. o da tek seferde en fazla 2. sonra bu 6 saaten bi kaç saat sonra tek bi oyuncu daha alıyorlar.

herkeste değişiyormu bilmiyorum ama benim hesapta dünden beri 6 saatte bi satın aldı. o da tek seferde en fazla 2. sonra bu 6 saaten bi kaç saat sonra tek bi oyuncu daha alıyorlar.
Düşük fiyata koyarsan hemen alınır. 2 saatte bi alım oluyor artık hangi zaman dilimine denk gelirse işte

bakalım dört oyuncuyu daha koydum listeye, bir 17 civarı bütçe olursa orta saha hamlesini düşünüyorum.

@Emir Konya Sissoko için 17 teklif etmiştim, bütçeyi tekrar yaratabilirsem bu iş olur mu, davul zurnamızı alıp gelelim mi?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sissoko'yu satarsam orta sahada yedek oyuncu kalmıyor. Oyuncu alırsam o bölgeye olabilir

Transfer Gelirimiz; 86,96 Milyon $
Transfer Giderimiz; 88,83 Milyon $

Osman SEDEN

Dier için Manchester United'ın 20 milyonluk teklifini komik bulduğumu söylemiştim. 12,43 milyon euroluk teklifin karşısında şaşkınım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt