- 27 Ocak 2010
- 139.569
- 105.927
- 5.648
neden teklif yapamıyorum? 11 + bonus istiyo. atıyorum 10 teklif vereceğim ama veremiyorum. 8 lik oyuncuya da teklif vremiyorum. :S ne olabilir sebebi
Transfer listesine ekledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden teklif yapamıyorum? 11 + bonus istiyo. atıyorum 10 teklif vereceğim ama veremiyorum. 8 lik oyuncuya da teklif vremiyorum. :S ne olabilir sebebi
Şükrücüm 120 M'lik topçu küfür yazsan daha iyiydi teklif kısmına :red:
Transfer listesine ekledim
herkeste değişiyormu bilmiyorum ama benim hesapta dünden beri 6 saatte bi satın aldı. o da tek seferde en fazla 2. sonra bu 6 saaten bi kaç saat sonra tek bi oyuncu daha alıyorlar.Bilgisayar ne zaman alacak la bu oyuncuları 2 saatte bir almıyormuydu
parayı basıp p.j yi alacaktım süpriz transfer çalımı olacaktı fakat o da ne "bu takımdan haftada sadece 1 oyuncu transfer edebilirsiniz"
Kennedy sana 6.5 m euro renkdaşvasfi senden alamıyorum ya :S haftaya alabilirsin diyor.
Furkan Korkmaz cım nasılsın canımvasfi senden alamıyorum ya :S haftaya alabilirsin diyor.
haklısın reis fakat mecburdum kimse oyuncusunu satmıyor. gerçi yurt dısından yapıcam transferleri artık bizimkiler kazanmasınayıp be kardeşim. etik denen birşey var
Düşük fiyata koyarsan hemen alınır. 2 saatte bi alım oluyor artık hangi zaman dilimine denk gelirse işteherkeste değişiyormu bilmiyorum ama benim hesapta dünden beri 6 saatte bi satın aldı. o da tek seferde en fazla 2. sonra bu 6 saaten bi kaç saat sonra tek bi oyuncu daha alıyorlar.
Kennedy sana 6.5 m euro renkdaş
bakalım dört oyuncuyu daha koydum listeye, bir 17 civarı bütçe olursa orta saha hamlesini düşünüyorum.
@Emir Konya Sissoko için 17 teklif etmiştim, bütçeyi tekrar yaratabilirsem bu iş olur mu, davul zurnamızı alıp gelelim mi?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Mesaj attım dönmedinotzil 35mya satılık burjuvazi arkadaşlara duyrulur
Ginteri daha yeni aldım. 15e bırakırım amaÇağrı Yüce Ginter tam bana göreKenedy yaramaz malesef.