- 21 Ocak 2010
- 72.863
- 51.290
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazio ben alim musadenizle
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorumeplde devam edenler etseydi de diğer tarafta eplde kariyer açamayanlar oynasaydı beyler
Senle vasfi yoksa napiyim oyunu yaw. Zaten o kadar insan yok gibi. Karma birseyler yapın.eplde devam edenler etseydi de diğer tarafta eplde kariyer açamayanlar oynasaydı beyler
Herkes de güçlü takım alma derdinde ha. Sonra ağlarsınız neden herkes bana karşı kampa alıyor takımı diye iyi düşünün bak.
Hele ki şampiyonluğa oynayan bir takımı almak en büyük risk bu oyunda.
Komik olan yeni lig oynayamayanlar icin aciliyor fakat suan bilikte oynadiklarimiz sayesinde adamlar gene disarda kalacakKatılıyorum
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Komik olan yeni lig oynayamayanlar icin aciliyor fakat suan bilikte oynadiklarimiz sayesinde adamlar gene disarda kalacak![]()
Reis hevesi olanlar hele bi kayit yapsin duruma bakariz gene yav. Zaten kenan bugun istifa edecek bak gör seni oraya atarizSenle vasfi yoksa napiyim oyunu yaw. Zaten o kadar insan yok gibi. Karma birseyler yapın.

Mesele güç değil benim için de Napoli sevdası türedi. NE juve ne inter ne milan. Napoli![]()
Noldu la lig kuruldu mu