Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden önce davranıp yollamışsın. 2-1 almışsın. rövanş yolladım 2-1 aldım :)
dikkat ettim benim kaleci ve sol bek mevkisindeki ikili sürekli bana sıkıntı cıkartıyor. satacak oyuncuda kalamdı böyle düşe kalka gidecez artık

edit. şimdi aklıma geldide bu iki suikastçıyı arsenal den almıstım ulAn sükrü

Biz kenetlenelim diyoruz wbromwich gelip 5 atıyor. Olacak iş değil.

GSCimbom mobile app

Hazırlık maçları oyuncu gelişimi açısından iyi ama taktik açısından fazla bilgi vermiyor.Hazırlıkta 3 maçta da yenemediğim takımı ilk hafta 6-0 yendim mesela.

5 -1 ne oldu diye mesaj geldi lan dedim nolmuş tbr renktaş ilk dfa 5 yedim hazırlıkta olsa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 -1 ne oldu diye mesaj geldi lan dedim nolmuş tbr renktaş ilk dfa 5 yedim hazırlıkta olsa

bana da 3-1 gelmiş. Onu da almışım. Eywallah renkdaş. Everton gibi zor bir deplasmana çıkacağım. Hazırlanıyoruz işte :)

bana da 3-1 gelmiş. Onu da almışım. Eywallah renkdaş. Everton gibi zor bir deplasmana çıkacağım. Hazırlanıyoruz işte :)

Renktaş arsenal maçı öncesi futbolcularımı moral motivasyon dağıttın. Akşm sıkıntılı geçecek : )

Aynen berabere biterse sevinirim zaten deplasman maç saatini bekliyoruz gerçi sayende biraz taktik değiştiricem : )

marceloya teklif yapıcamda özgürden cevp gelene kadar sezonun ilk yarısı biter

Kadrolarına bakayım diye 2 farklı lige daha kariyere başladım.
Pişmanım. İstifamı kabul etmiyor. Bildirim gelecek şimdi bin tane onu kapatamıyoz mu bari.

GSCimbom mobile app

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt