Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazırlık maçlarında Liverpool'u yendik diye sevinenlere hatırlatalım:
Neuer (97)
Marquinhos (95)
Coutinho (96)
Firmino (96)
antrenmanda.
Kafandan geçen ne?Mahrez'e bi pazarlık yapalım derim
Kafandan geçen ne?
Dostluk maçlarınızı bekliyorum kadro hazır taktik maktik yok bam bam bam

Az önce 3-0 yendim. Bana mıydı laf![]()
Bugün 3-4 kez yenilmişiz galiba ama işte bu sonuncusu bir mesaj atma gereği hissettirdi
Son olarak, nerden buluyonuz bu kadar jetonu? Sanki bedavaymış gibi yardırıyorsunuz dostluk maçlarını. Sadece benimle 3-4 kez maç yapıldıysa günde toplam kim bilir kaç maç yapılıyor![]()
o nası teklif yav ben bile daha pahalıya aldım meyer 21 yaşında 50 den aşağıya satmam ben onu@Melih Peker ve @Özgür Can teklifimi sundum
Jeton varsa bir daha gönder kardeşim kadro hep tam ama taktik deniyorum hala istediğimi bulamadım daha ligin başı iyi kötü 7 puan topladık iddalıyız istersen gir bir menejer kariyerimi incele hangi yıl hedefi tutturamamışım bir bak kupasız sezonum yok acele etme daha 3 hafta oldu ilk 10 hafta geçsin bir baştan koparmayayım ligiÖzgür Can hani kadron tamdı. İçerde yendim. Deplasmanda berabere. Yönetemeyecekseniz bırakın efenimkoca kulübü ne hale getirdiniz
24 çok az renkdaş ya piyasası 35 onun ama 28 e bırakırım en son. schürrle var 26'ya bir tık altı onu da alabilirsin bence.Riyad Mahrez için kulübü Leicester City FC ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Manchester United Football Club
KAP
Lig bitince oluro nası teklif yav ben bile daha pahalıya aldım meyer 21 yaşında 50 den aşağıya satmam ben onuçok rahat 100 olur o yakında
Meyer takımın kilit oyuncularından biri malesef satmayı düşünmüyoruz renkdaş.Leicester Meyer için 22 m euroluk teklifimizi kabul edecektir sanırım
24 çok az renkdaş ya piyasası 35 onun ama 28 e bırakırım en son. schürrle var 26'ya bir tık altı onu da alabilirsin bence.