Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçlarında Liverpool'u yendik diye sevinenlere hatırlatalım:

Neuer (97)
Marquinhos (95)
Coutinho (96)
Firmino (96)

antrenmanda.

Dostluk maçlarınızı bekliyorum kadro hazır taktik maktik yok bam bam bam

e17a0218dc9b2339ff3b64220b63e9e5.jpg

Az önce 3-0 yendim. Bana mıydı laf :)

Bugün 3-4 kez yenilmişiz galiba ama işte bu sonuncusu bir mesaj atma gereği hissettirdi :D

Son olarak, nerden buluyonuz bu kadar jetonu? Sanki bedavaymış gibi yardırıyorsunuz dostluk maçlarını. Sadece benimle 3-4 kez maç yapıldıysa günde toplam kim bilir kaç maç yapılıyor :D

Riyad Mahrez için kulübü Leicester City FC ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Manchester United Football Club

KAP

Bugün 3-4 kez yenilmişiz galiba ama işte bu sonuncusu bir mesaj atma gereği hissettirdi :D

Son olarak, nerden buluyonuz bu kadar jetonu? Sanki bedavaymış gibi yardırıyorsunuz dostluk maçlarını. Sadece benimle 3-4 kez maç yapıldıysa günde toplam kim bilir kaç maç yapılıyor :D

Ben de tükettim altınları. Video falan izledim. 6 video izleyip 2 hazırlık maçı yaptım elde kalan 2 yi de kullanıp.

Özgür Can hani kadron tamdı. İçerde yendim. Deplasmanda berabere. Yönetemeyecekseniz bırakın efenim :) koca kulübü ne hale getirdiniz

Özgür Can hani kadron tamdı. İçerde yendim. Deplasmanda berabere. Yönetemeyecekseniz bırakın efenim :) koca kulübü ne hale getirdiniz
Jeton varsa bir daha gönder kardeşim kadro hep tam ama taktik deniyorum hala istediğimi bulamadım daha ligin başı iyi kötü 7 puan topladık iddalıyız istersen gir bir menejer kariyerimi incele hangi yıl hedefi tutturamamışım bir bak kupasız sezonum yok acele etme daha 3 hafta oldu ilk 10 hafta geçsin bir baştan koparmayayım ligi

LG-H850 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Riyad Mahrez için kulübü Leicester City FC ile görüşmelere başlanmış olup kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Manchester United Football Club

KAP
24 çok az renkdaş ya piyasası 35 onun ama 28 e bırakırım en son. schürrle var 26'ya bir tık altı onu da alabilirsin bence.

Acemiligimize geldi altinlari cok bos harcadik be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt