Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ashampoo_Snap_2017.06.02_13h12m47s_001_.webp

Şanlı Burnley ile @Osman SEDEN'i kendi sahamda 2-1 yendim.İlk dostluk maçımızı kazandık :asd:

arkadaş burnlye falan yenılıyorsak vasfiler falan bizi haşat eder yahu :asd:
ligde kalmak için özelden çok görüşmemiz olacak reis. tetikte ol birbirimize ihtiyacımız var. eski günlerdeki gibi

Dünün hazırlık maçlarını 11'de 11 ile tamamlamıştık;

Bugün bana yollanan hazırlık maçları;

Chelsea 1-0
Watford 0-3
Middlesbrough 0-2
Stoke City 0-3
Swansea City 0-1
Tottenham 0-1
West Brom 0-2

Defans arayanlar için uygun fiyatlar Man Utd'da!

Valencia ve Darmian 9'ar M'ye yeni kulüplerini bekliyor.

chech geldikten sonra hazırlık maçlarında bi kez bile kazanamadım.

Carrick'i dün sattım 7 M'ye kariyerini Sparta Prag'ta sürdürecek, Valencia en son 8 olur.
ibo yu kaça bırakıyorsun reis.
sorumu cevaplarken osman seden yapılan güzelliği unutmaz prensibinide göz önüne al lutfen

Kurtarmaz maalesef birazdan 9'a yurt dışına transfer olur gibi.
düsünmem lazim.
Kiralik olayi olmadigi icin bir sezon sonra geri alma sarti ile Rashford 5 milyon, arti Valencia 8 milyon?

Edit: Rashford icin en düsük miktar 7,77 oluyor, o yüzden teklifimi revize ediyorum, Valencia arti Rashford 15 Milyon? Rashfordu seneye geri alabilirsin.

Son düzenleme:
ibo yu kaça bırakıyorsun reis.
sorumu cevaplarken osman seden yapılan güzelliği unutmaz prensibinide göz önüne al lutfen

20 M'den aşağısı kurtarmaz reis 90'lık İbo'yu satarsam yerine 80 küsürlük birini alabilirim ancak :/.

Vasfi rovans yolla yav diğerleriyle oynayınca taktik iyi mi kötü mü anlamıyorum :D

Antrenmandan çıksın bizimkiler Pogba'yı ilk defa oynatıcam :D

düsünmem lazim.
Kiralik olayi olmadigi icin bir sezon sonra geri alma sarti ile Rashford 5 milyon, arti Valencia 8 milyon?

Edit: Rashford icin en düsük miktar 7,77 oluyor, o yüzden teklifimi revize ediyorum, Valencia arti Rashford 15 Milyon? Rashfordu seneye geri alabilirsin.

Dursun olsa kabul ederdi renktaş şansına küs :(

20 M'den aşağısı kurtarmaz reis 90'lık İbo'yu satarsam yerine 80 küsürlük birini alabilirim ancak :/.

Ula Rashford icin yediye cikardim, yap bir güzellik, sampiyonluk yolunda yardimci oluruz.

martiala 14.5
iboya 11 önerdim
sana hangisi uygunsa artık reis kabul edersin.
3 klas forvetin var . benim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt