Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabını geri almanı istememizin sebebi madem takip ediyorsun dışarıda kalma bizlerin muhabbetine ortak ol diye.Takımdan istifa etme böyle devam edelim bu lige.

-Tapatalk-

Devam ederimde, istifa edecegim söyledigim icin baskasi yerime gecmek istemis olabilir. Yeterince katilim olursa belki bir ikinci Gscligi acilabilir?

7 son.Pazarlık sünnet hadi hadi anlaştık

-Tapatalk-

hqdefault.jpg

Devam ederimde, istifa edecegim söyledigim icin baskasi yerime gecmek istemis olabilir. Yeterince katilim olursa belki bir ikinci Gscligi acilabilir?

Aynen bi 2. lig acilsa mesela 2. sezonda sampiyonlar ligi ve dusme ligi olarak ayrilabilir ligler... Mesela sampiyonlar ligine her iki liginde ilk 9 da yer alanlar ve dusme ligide 10 ve 18 arasinda kalanlar... Veya lig artik kac takimlik olursa.. Guzel fikir aslinda

Emrah admir Burnley'e Terry - Mertesacker tandemini kurdu, vay be.

Bi lig daha kurarız oynayamayanlar ona dahil olur

-Tapatalk-

Renkdaş bişe itiraf edeyim :d Transfer listesinde Bernardo Silva var onu niye almadın yav :D

Silva + Rabiot paketi yapmayı düşündüm sonra Aziz başgan gibi transfer yarışına kaptırdık kendimizi.

Hala listede kimse istemiyor sanırım cengaveri.

Silva + Rabiot paketi yapmayı düşündüm sonra Aziz başgan gibi transfer yarışına kaptırdık kendimizi.

Hala listede kimse istemiyor sanırım cengaveri.
rabiot acil lazımsa sana 30mılyona bırakırım reis.
genç, muazzam potansiyelli ve hepsinden öte benim öğrencim.

Bir takım için hem Lloris hem Donnarumma fazla. İkisine de teklifimizi yaptık, as kaleci olarak düşünülmeyene talibim. @Emir Konya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt