Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
En düşüğe koydum şimdi.Teklif yok yav Terry'e. 5.3 artı altın istiyor
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En düşüğe koydum şimdi.Teklif yok yav Terry'e. 5.3 artı altın istiyor
-Tapatalk-
Hesabını geri almanı istememizin sebebi madem takip ediyorsun dışarıda kalma bizlerin muhabbetine ortak ol diye.Takımdan istifa etme böyle devam edelim bu lige.
-Tapatalk-
Hosgeldin renkdas.
Sen devam et renktaş, ilgi olursa açarız bir lig dahaDevam ederimde, istifa edecegim söyledigim icin baskasi yerime gecmek istemis olabilir. Yeterince katilim olursa belki bir ikinci Gscligi acilabilir?
7 son.Pazarlık sünnet hadi hadi anlaştık
-Tapatalk-
Devam ederimde, istifa edecegim söyledigim icin baskasi yerime gecmek istemis olabilir. Yeterince katilim olursa belki bir ikinci Gscligi acilabilir?
bi dostluk maçı yollada 43 numara kramponu vereyim avuçlarının içineEmrah admir Burnley'e Terry - Mertesacker tandemini kurdu, vay be.
bi dostluk maçı yollada 43 numara kramponu vereyim avuçlarının içine
bi dostluk maçı yollada 43 numara kramponu vereyim avuçlarının içine
2-0 aldım reis Batshuayi kötü oynamış elimizde patlamaz inş 29 küsür bayıldık.
Renkdaş bişe itiraf edeyim :d Transfer listesinde Bernardo Silva var onu niye almadın yav2-0 aldım reis Batshuayi kötü oynamış elimizde patlamaz inş 29 küsür bayıldık.
yollayamıyorum hacım günde iki maç yapabiliyoruz galiba baktım iki maç yapmısız. 12 den sonra bidaha deneyim göndermeyiSen de bana atsana takım antrenman yapsın az
-Tapatalk-
Renkdaş bişe itiraf edeyim :d Transfer listesinde Bernardo Silva var onu niye almadın yav![]()
rabiot acil lazımsa sana 30mılyona bırakırım reis.Silva + Rabiot paketi yapmayı düşündüm sonra Aziz başgan gibi transfer yarışına kaptırdık kendimizi.
Hala listede kimse istemiyor sanırım cengaveri.