Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
o konuda benim kadroda çok leşelinde sağlam bekler varsa niyas ve hernandez karşlığında kafa kafaya takasa girelim kenan başkan
kanat varsa onlarda olur
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o konuda benim kadroda çok leşelinde sağlam bekler varsa niyas ve hernandez karşlığında kafa kafaya takasa girelim kenan başkan
kanat varsa onlarda olur
Gscnin alayı aziz yıldırım çıktı arkadaş bari forumda tarla işçi falan yazın şifreli konuşun : )))
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
la olm çöpleri kaktırmaya çalışıyorum alıp neyapacanHernandezi bana versene biz seninle anlaşırız
-Tapatalk-

la olm çöpleri kaktırmaya çalışıyorum alıp neyapacan
para kasıp 80+lık oyunculara dadanmamız lazım

şimdiye kadar koyduğum hepsi gitti, leş oyunculardı üstelikTeklif gelmeyen transfer listesine koyduğumuz oyuncular satılıyor mu her türlü?
-Tapatalk-
Teklif gelmeyen transfer listesine koyduğumuz oyuncular satılıyor mu her türlü?
-Tapatalk-
denedim onu hemen olmuyormuş 1 sezon geçmesi lazımmış iboyu ucuza kapatıp 30a satma hayallerim vardıSenden ucuza alıp 1-2 milyon kârla satayım dedim de
-Tapatalk-
Evet yurt dışına gidiyorlar tabi uçuk fiyata koymazsan.
Şansımızı denedik kardeşim ?Niguez'in bana gelişi 30,93 Milyon $ ulan!!! Aslan Karadağ
denedim onu hemen olmuyormuş 1 sezon geçmesi lazımmış iboyu ucuza kapatıp 30a satma hayallerim vardı![]()
Daha bugün getirttim adamı bismillah : )) zaten onu satarsam küme düşerim herhalde.Ter Stegen için anlaşabiliriz
-Tapatalk-