Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Mesaj attım dönmedin
35 ver senin olsun rnş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesaj attım dönmedin
reis pazarlığa açığım@Osman SEDEN
Dier için Manchester United'ın 20 milyonluk teklifini komik bulduğumu söylemiştim. 12,43 milyon euroluk teklifin karşısında şaşkınım.
özil tam aradğım adam. en son kaça bırakırsın. bak satılacağı yok boş yere mundar oluyor cocuk35 ver senin olsun rnş
Ginteri daha yeni aldım. 15e bırakırım ama
özil tam aradğım adam. en son kaça bırakırsın. bak satılacağı yok boş yere mundar oluyor cocuk
kasada tam tamına keş 12,78m gibi büyük bi para var. kabul edersen hepsi senin olabilir.5m avroya satmayacağım rnş kusura bakma
kasada tam tamına keş 12,78m gibi büyük bi para var. kabul edersen hepsi senin olabilir.
iyi düşün hemen karar verme daha sonra bana mutlaka dön.
Bir takım için hem Lloris hem Donnarumma fazla. İkisine de teklifimizi yaptık, as kaleci olarak düşünülmeyene talibim. @Emir Konya
içinden hallet veSissoko'yu satarsam orta sahada yedek oyuncu kalmıyor. Oyuncu alırsam o bölgeye olabilir
bu gelecek tur diye geri sayım yapan zımbırtı nedir? bende sıfırlandı fakat bi gelişme olmadıOsman yeter artık :asd22:
Bilgisayardan oynayabiliyor isek bende katılırım.
bu gelecek tur diye geri sayım yapan zımbırtı nedir? bende sıfırlandı fakat bi gelişme olmadı
birtek bende oluyor sanmıştım