Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
yahu biraz öğreneyim diye 2. ligde bi takım aldım bunlar ne işe yarıyormuş diye bakarken kampa aldım takımı (1/6) yazıyor hiç ilerleme yok
ne la bu
ne la bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu biraz öğreneyim diye 2. ligde bi takım aldım bunlar ne işe yarıyormuş diye bakarken kampa aldım takımı (1/6) yazıyor hiç ilerleme yok
ne la bu
Smalling ve Rojo transferleri için Manchester United ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
WBAKAP
Haydaa Chelsea ne alaka yav. Her oyuncuya 40-50 m euro veren Tottenhamın ismi bile geçmiyorAralarında chelsea ve hull city'nin de bulunduğu birçok EPL kulubüne UEFA'dan transfer soruşturması açılması planlanıyor.Gelir gider kalemlerinde ciddi sapma yaşandığı tespit edilen EPL kulüplerinde FFP yaptırımı uygulanması bekleniyor , soruşturmanın sonucuna göre transfer yasağı da getirilmesi muhtemel.
Smalling için istediğimiz fiyatı ilettik.
Kim bu Jöle Ersin? 1 gol 1 asist yapan Hazard yok Higuain var..
M. City ile yapılan görüşmeler kulübün uçuk bonservis istemesi sebebiyle durdurulmuş olup, M.United ile görüşmeler devam etmektedir.
WBAKAP
Kim bu Jöle Ersin? 1 gol 1 asist yapan Hazard yok Higuain var..
Transfer şikesi var , büyük paralar dönüyor.Haydaa Chelsea ne alaka yav. Her oyuncuya 40-50 m euro veren Tottenhamın ismi bile geçmiyor

![]()
Top toplayıcıdan fazla top almak da nedir. Bu yüzden sarı mı verilir![]()
2-4 almışım hazırlık maçını, oyuncularımı nerde ayarttığın ortaya çıktı.
benim oyuncular dostluk maçını yanlış anlıyor sanırım :confused:@Melih Peker hazırlık maçlarında gol dahi atamıyor sonra şike suçlaması yapıyor allahalla :d