Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu biraz öğreneyim diye 2. ligde bi takım aldım bunlar ne işe yarıyormuş diye bakarken kampa aldım takımı (1/6) yazıyor hiç ilerleme yok

ne la bu

Aralarında chelsea ve hull city'nin de bulunduğu birçok EPL kulubüne UEFA'dan transfer soruşturması açılması planlanıyor.Gelir gider kalemlerinde ciddi sapma yaşandığı tespit edilen EPL kulüplerinde FFP yaptırımı uygulanması bekleniyor , soruşturmanın sonucuna göre transfer yasağı da getirilmesi muhtemel.

yahu biraz öğreneyim diye 2. ligde bi takım aldım bunlar ne işe yarıyormuş diye bakarken kampa aldım takımı (1/6) yazıyor hiç ilerleme yok

ne la bu

Önümüzdeki maçta kazanma şansın artar kampa girdiğin zaman 1 sezonda 6 maçta kullanabiliyosun. 2.Sezon'a bekleriz.

Smalling ve Rojo transferleri için Manchester United ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.
WBAKAP

Aralarında chelsea ve hull city'nin de bulunduğu birçok EPL kulubüne UEFA'dan transfer soruşturması açılması planlanıyor.Gelir gider kalemlerinde ciddi sapma yaşandığı tespit edilen EPL kulüplerinde FFP yaptırımı uygulanması bekleniyor , soruşturmanın sonucuna göre transfer yasağı da getirilmesi muhtemel.
Haydaa Chelsea ne alaka yav. Her oyuncuya 40-50 m euro veren Tottenhamın ismi bile geçmiyor

3q2Mdj.png

Hmm
Kim bu Jöle Ersin? 1 gol 1 asist yapan Hazard yok Higuain var..

M. City ile yapılan görüşmeler kulübün uçuk bonservis istemesi sebebiyle durdurulmuş olup, M.United ile görüşmeler devam etmektedir.
WBAKAP

M. City ile yapılan görüşmeler kulübün uçuk bonservis istemesi sebebiyle durdurulmuş olup, M.United ile görüşmeler devam etmektedir.
WBAKAP

Bu şartlar altında transferde anlaşma sağalanamamıştır.

KAP

Son düzenleme:
Haydaa Chelsea ne alaka yav. Her oyuncuya 40-50 m euro veren Tottenhamın ismi bile geçmiyor
Transfer şikesi var , büyük paralar dönüyor.

bunda lig şampiyonluğuna GSC yönetimi tarafından vaat edilen kapalı tribün 2017/2018 lig kombinesi ödülünün de etkisi büyük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt