Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ondan bundan ucuza transferleri yaptı şimdi sıyrılmaya çalısıyor.
bu meseleyi İHRAÇ paklar EYYYYY SAPRER

Bir de soruyor kim benim ismimle hesap açtı diye ayak yapıyor aklı sıra.

-Tapatalk-

benim kaşif cenk ergun terk :crushed: :crushed:

1gjl1N.jpg

Bu akşam ki maçta Hull city e başarılar dilerim temiz düzgün bir oyun olması dileklerimle

BU ARADA FORVET HATTINA YAPTIĞIM YENİ TAKVİYE İLE BİRLİKTE AGUERO - İCARDİ HÜCÜM HATTI ÇOK CAN YAKACAK BAŞTAN SÖYLÜYORUM

Almak istediğiniz oyunculara da tekliflerinizi bekliyor, Middlesbrough'a m.united karşısında başarılar diler vurduğunun gol olması temennileriyle mesajı noktalarım.

photo.jpg

sıkıntı yapma bu tür şeyleri kendine reis. az önce ctynın ipini çektim. 6 futbolcusuna transfer teklıfınde bulundum benım mac oncesı hepsının kafa bulandı.
bugun ifadesini alıyorum ctynın. şampiyonluk sana hayırlı olsun şimdiden

Tahmini lig sonu sıralamam
City, Tottenham, Manu, liverpool, Leicester, Arsenal,Watford...

bana güvenenleri mahcup etmek istemesemde şampiyonluk çok zor be reis. ilk yıl hedefim kulubun hedeflerını tutturmak. şampiyonluk bu kadro ile çok zor.
ancak yinede inancın için cok tsk ederim.

Bu akşam ki maçta Hull city e başarılar dilerim temiz düzgün bir oyun olması dileklerimle

BU ARADA FORVET HATTINA YAPTIĞIM YENİ TAKVİYE İLE BİRLİKTE AGUERO - İCARDİ HÜCÜM HATTI ÇOK CAN YAKACAK BAŞTAN SÖYLÜYORUM

Almak istediğiniz oyunculara da tekliflerinizi bekliyor, Middlesbrough'a m.united karşısında başarılar diler vurduğunun gol olması temennileriyle mesajı noktalarım.
Gereken aşağılayıcı muamele yapılacaktır şüpheniz olmasın

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt