- 27 Ocak 2010
- 139.583
- 105.944
- 5.648
Kim benim ismimle hesap açtı merak ettim şimdi.![]()
Taksitle İbrahimovic'i aldın benden dostum 35 Milyon $ alacağım var bırak şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim benim ismimle hesap açtı merak ettim şimdi.![]()
ondan bundan ucuza transferleri yaptı şimdi sıyrılmaya çalısıyor.
bu meseleyi İHRAÇ paklar EYYYYY SAPRER
ama bunun adı resmen şerefsizlik.Benide kandırmaya çalıştı hacım Wilshere'i ver iki stoper vereyim falan yer miyiz bunları.
-Tapatalk-
Sence kim olabilir
-Tapatalk-
Aklıma biri geliyor ama.
Defol!!!Aklıma biri geliyor ama.
Defol!!!
ok.Sen defol.
Sen defol.
Bu akşam ki maçta Hull city e başarılar dilerim temiz düzgün bir oyun olması dileklerimle
BU ARADA FORVET HATTINA YAPTIĞIM YENİ TAKVİYE İLE BİRLİKTE AGUERO - İCARDİ HÜCÜM HATTI ÇOK CAN YAKACAK BAŞTAN SÖYLÜYORUM
Almak istediğiniz oyunculara da tekliflerinizi bekliyor, Middlesbrough'a m.united karşısında başarılar diler vurduğunun gol olması temennileriyle mesajı noktalarım.
Tahmini lig sonu sıralamam
City, Tottenham, Manu, liverpool, Leicester, Arsenal,Watford...
Tahmini lig sonu sıralamam
City, Tottenham, Manu, liverpool, Leicester, Arsenal,Watford...
Benim sıralamam zaten belli sizin için sıralamayı yazdımKüme mi düştün üstad![]()
Gereken aşağılayıcı muamele yapılacaktır şüpheniz olmasınBu akşam ki maçta Hull city e başarılar dilerim temiz düzgün bir oyun olması dileklerimle
BU ARADA FORVET HATTINA YAPTIĞIM YENİ TAKVİYE İLE BİRLİKTE AGUERO - İCARDİ HÜCÜM HATTI ÇOK CAN YAKACAK BAŞTAN SÖYLÜYORUM
Almak istediğiniz oyunculara da tekliflerinizi bekliyor, Middlesbrough'a m.united karşısında başarılar diler vurduğunun gol olması temennileriyle mesajı noktalarım.