Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Real Madrid kalesici Keylor Navas`ın kulübümüze transferi 14.800.000 € karşılığında tamamlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

West Bromwich Football Club

Bu oyunda tek taktik ile başarı zor :) Aslında mantık basit işte bilen kazanıyor :hat::asd22:

Gerçeğe tamamen uygun değil ki Batuhan bana mı öğretiyorsun?

Eskiden böyle değildi bu oyun. 1-2 tane fix taktik vardı onu kullanan götürürdü menajer puanlarını. Küme düşmemeye oynayan bir takımı alıp 4-2-3-1 Kaleyi Görünce Vur oynardın neredeyse namağlup bitirirdin ligi karşında kim olursa olsun. Yeter ki kadrosu güçlü olup da aynı taktiği uyguluyor olmasın tabii.

Sonra 2011'deydi sanırım bunlar işin içine tempoyu falan soktular yine aynı taktik iş yapmaya devam etti ama iş biraz daha karmaşıklaştı. Tam da uluslararası turnuvanın başlarında yapmışlardı bu değişikliği milletten bir sürü küfür yemişlerdi.

Sonra yerine göre 4-5-1 yerine göre 4-4-2 Kaleyi Görünce Vur oynayıp da çok başarılı olanlar çıktı. Bu dizilişlerin birbirlerine göre avantajı dezavantajı oluyordu ama ben yöneticilikten işten güçten çözememiştim ne olduğunu.

Ben bıraktıktan sonra oyun motorunu iyice değiştirmişler artık bu taktiklerin bir önemi kalmadı diyorlar. Ne oynamak iyi olur diyorum takımına göre değişir diyorlar. Tamam öyle olması lazım zaten de maçtan maça da bu kadar fark etmemesi lazım.

Ben yıllardır Türkiye Sorumlusu (CM) oldum bu oyunda adamlar devlet sırrı gibi saklarlardı oyun motorunun işleyişini. Kimseye de açıklamazlar hala da böyledir. Millet de zannederdi ki maçları bile biz oynatıyoruz. CM de olsan Admin de olsan normal oyuncudan tek fazlan bedava bilet vs kullanabilmen. Yoksa bilgi olarak kimseye demezler şunu şöyle yap diye.

Gerçeğe tamamen uygun değil ki Batuhan bana mı öğretiyorsun?

Eskiden böyle değildi bu oyun. 1-2 tane fix taktik vardı onu kullanan götürürdü menajer puanlarını. Küme düşmemeye oynayan bir takımı alıp 4-2-3-1 Kaleyi Görünce Vur oynardın neredeyse namağlup bitirirdin ligi karşında kim olursa olsun. Yeter ki kadrosu güçlü olup da aynı taktiği uyguluyor olmasın tabii.

Sonra 2011'deydi sanırım bunlar işin içine tempoyu falan soktular yine aynı taktik iş yapmaya devam etti ama iş biraz daha karmaşıklaştı. Tam da uluslararası turnuvanın başlarında yapmışlardı bu değişikliği milletten bir sürü küfür yemişlerdi.

Sonra yerine göre 4-5-1 yerine göre 4-4-2 Kaleyi Görünce Vur oynayıp da çok başarılı olanlar çıktı. Bu dizilişlerin birbirlerine göre avantajı dezavantajı oluyordu ama ben yöneticilikten işten güçten çözememiştim ne olduğunu.

Ben bıraktıktan sonra oyun motorunu iyice değiştirmişler artık bu taktiklerin bir önemi kalmadı diyorlar. Ne oynamak iyi olur diyorum takımına göre değişir diyorlar. Tamam öyle olması lazım zaten de maçtan maça da bu kadar fark etmemesi lazım.

Ben yıllardır Türkiye Sorumlusu (CM) oldum bu oyunda adamlar devlet sırrı gibi saklarlardı oyun motorunun işleyişini. Kimseye de açıklamazlar hala da böyledir. Millet de zannederdi ki maçları bile biz oynatıyoruz. CM de olsan Admin de olsan normal oyuncudan tek fazlan bedava bilet vs kullanabilmen. Yoksa bilgi olarak kimseye demezler şunu şöyle yap diye.

Aslında size bir şey öğretme gibi bir üslup takınmadım,öyle anladıysanız kusura bakmayın.Oyun daha çok karşı taktik üstünden gidiyor,olay bu aslında 4-3-3 oynuyorsa rakip sende ona göre bir taktik belirlemen gerek ve her maç başka karşı taktik ile oynaman gerekiyor neredeyse.

Son düzenleme:
2013-2014 civarlarında 4-3-3 kaleyi görünce vur meşhurdu mesela ben o taktiğin ekmeğini çok yedim 2015te 3-4-3 kanatları kullan modaydı. Şimdi bu ikisiylede çuvalladım

Aslında size bir şey öğretme gibi bir üslup takınmadım,öyle anladıysanız kusura bakmayın.Oyun daha çok karşı taktik üstünden gidiyor,olay bu aslında 4-3-3 oynuyorsa rakip sende ona göre bir taktik belirlemen gerek ve her maç değişiyor neredeyse bu.

İşte onu en güçlü takımlarla oynarken bile yapman zor. Çünkü oynayanlar oyunda biraz aktiflerse maçların kendi liglerinde kaçta oynandığını 3-5 dk farkla hesaplarlar ve ona göre maçtan 1 dk önce bile bütün dizilişini değiştirebilirler. Casus da işe yaramaz hale gelir yani.

Benim söylediğim aslında bu da değildi taktik detaylarıyla ilgili kafamda oturmayan şeyler var. Mantıksız gelen taraflar var yani.

Tam taktiği buldum artık bir şeyler yaparım diyorsun sonra bir hazırlık maçında evinde 3 yiyorsun. Dün tıkır tıkır çalışan bugün işe yaramıyor. Yıllardır oynarım şu dengesizliğini çözemedim hala oyunun.

Bu çıkan özel teklifler var ya, size de hep forvet oyuncuları mı öneriyor? 4 sefer oldu hepsinde forvet önerdi enteresan.

Bende bişey anlamadım dün aldığım mağlubiyetin hiçbir açıklaması olamaz. Arsenal'i 3'leyen sistem Burnley karşısında etkisin kalıyor. Bir oyun oynanıyor üzerimize.

Sanırım ev sahibi olmanın avantajı ciddi şekilde artmış oyunda eskiden içerde dışarda tokatlamak kolaydı

İşte onu en güçlü takımlarla oynarken bile yapman zor. Çünkü oynayanlar oyunda biraz aktiflerse maçların kendi liglerinde kaçta oynandığını 3-5 dk farkla hesaplarlar ve ona göre maçtan 1 dk önce bile bütün dizilişini değiştirebilirler. Casus da işe yaramaz hale gelir yani.

Benim söylediğim aslında bu da değildi taktik detaylarıyla ilgili kafamda oturmayan şeyler var. Mantıksız gelen taraflar var yani.

Doğru diyorsunuz mantıktan biraz uzak oyun,aktif olan genelde zirvede zaten :D

Vallaha Ronaldo oyunda da gerçekteki gibi gol makinası. Osman bu transferle hepimize selamını söyledi resmen.

kızdırmayın lan messi'yi alırım heee :D

Messi zaten bende dr bey

Gerçi Messi mi Umut Bulut mi henüz bilmiyoruz

Geçen antrenmanda kendisini azarladım, haftada 80 saat çalışan babalarin 40 senede kazandığını sen 1 senede kazaniyorsun diye.

Az kalsın ağlayacaktı.

sad-messi-300x336.jpg

Yalnız Şükrü'nün duruma bakıp şükretmemek elde değil.
Ferrariden tofaş performansı alıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt