Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan Ünal
PrEOld.jpg

vpoJR6.jpg

tumblr_nnj88gh8cq1qg8kq9o1_500-copy.gif

?????

YouTube
Allah Allah bize skor başka türlü anons edildi

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Leicester büyük bir transfer peşinde , bu isim sır gibi saklanıyor ama başkan bugün uçağa sansasyonel bir yıldız binecek diyerek taraftarı heyecanlandırdı.

Haftalardır 1-2m arası git gel yapıyorum maddi açıdan.

Hızlı giden atı b*ku seyrek düşer. Leicester WBA'ya gerekli dersi verecektir diye düşünüyorum

WBA Basın Sözcüsü: Chelsea menajerinin açıklamaları oldukça komik. Kendi başarısızlığının üzerini bu tarz açıklamalarla kapatmaya çalışıyor. Bu akşam evimizdeki Leicester maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Chelsea'nin korkmasına gerek olmadığını ve onların kümede kalacağını düşünüyorum.

Oyuncu satışlarından gelen parayla bu ikiliyi kadromuza kattık hayırlı olsun.
İlk siftahlarını Emrah Yıldırım admire yapmaları dileğiyle
41461117-352-k377096.jpg

Marco+Verratti+Paris+Saint+Germain+FC+v+RSC+csfoq1hvVfml.jpg

Leicester bombayı patlattı.

Insigne ( 102 ) 57m karşılığında imzayı attı , taraftarlar store'lara akın ediyor .

lorenzo-insigne_3585642b.jpg

Ligin zirvesinden diğer takımların gelişmelerini böyle takip ediyoruz

P170401-055-Liverpool_Everton-1.jpg

Transfer şov devam edecek mi sorusuna genç menajer Melih Peker , kasayı erittik ama aramızdan ayrılan arkadaşlar olursa orta sahaya da bir yıldız takviyesi düşünüyoruz diye devap verdi.

Leicester City Yönetimi transfere bugüne kadar 236m lira harcayarak takımı baştan yarattı.

Son düzenleme:
Transfer şov devam edecek mi sorusuna genç menajer Melih Peker , kasayı erittik ama aramızdan ayrılan arkadaşlar olursa orta sahaya da bir yıldız takviyesi düşünüyoruz diye devap verdi.

Leicester City Yönetimi transfere bugüne kadar 236m lira harcayarak takımı baştan yarattı.
Lira mı :D

Arkadaslar kara para mı aklıyosunuz na'pıyorsunuz acaba?
Oyuncu da satılmaz oldu. Şey gibi kaldık ortada. Zaten gelen koyuyor giden koyuyor takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt