Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig bitince olur :D nası daha pahalıya aldın yav kaşifte %50 sinden pahalıya olmaz adam
18 e almışım sen de 19 teklif etmişsin sanırım neyse ben kanat oyuncusu olarak memnunum meyer'den gelişmeye müsait bir oyuncu ama istersen amc olarak sanchez'i verebilirim 19 yaşında 95 hücum sana 90m euroya olur :D

TRANSFER - Riyad Mahrez Manchester United'da!
11.png

tumblr_nti81vQ7tX1s8krxoo1_500.png

Orta sahasına genç bir isimle güçlendirme kararı alan Leyşester Siti patronu Asensio (87) ' ya imza attırarak takımın geleceğini garanti altına aldı.

370C07A700000578-3733067-image-a-41_1470833529648.jpg

Osmancim ronaldo bey nasil, oyunda akıyor mu? Ayıptır söylemesi kendisini aldım da.

vay reis hayırlı olsun. daha dün ilk lig maçına çıktı bir gol bir asist ile oynadı. oyunun eri ertuğrul başkan var bizim ligde gerçekteki gibi gol makinası oyunun bugu ronaldo diyerekten beni heyecana gark etti.

sen savunmanı derle toparla bundan sonra reis hücumu cr7 halleder diye tahmin ediyorum

vay reis hayırlı olsun. daha dün ilk lig maçına çıktı bir gol bir asist ile oynadı. oyunun eri ertuğrul başkan var bizim ligde gerçekteki gibi gol makinası oyunun bugu ronaldo diyerekten beni heyecana gark etti.

sen savunmanı derle toparla bundan sonra reis hücumu cr7 halleder diye tahmin ediyorum
Eyv reyis. Defansimizi saglamlastiralim o vakit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt