- 21 Ocak 2010
- 72.855
- 51.283
- 5.003
bu arada teklif için sağol ama bir lig daha vakit ayıramam , sonra elimden telefon düşmüyor evde sıkıntı yaşamayalımoyundan yazdım. burdan açık etmeyelim taktiği. malum zayıf takımız![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada teklif için sağol ama bir lig daha vakit ayıramam , sonra elimden telefon düşmüyor evde sıkıntı yaşamayalımoyundan yazdım. burdan açık etmeyelim taktiği. malum zayıf takımız![]()
reis davet için saol ama iki kulüp bana fazla gelir şimdilik. hull ctynı bile tam çözemedim henuzayrıca takılmak için yakomple bir organizasyon değil
ama açılırsa süper olur. oyuncular genelde genç ve geliştirmeye açık.

Manuyu ne hale getirmişsin. Hamzaoğlunu hatırlatıyorsun ligin başında en değerli 3. yada 4. kulüptün şimdi 9.luğa gerilemişsin :dGSC Futbol Federasyonu'ndan habersiz neler dönüyor???
Yalnız Emrah Yıldırım başarılı bence 4 maçta 3 gol yemiş 1 gol atmış otobüsü iyi parketmiş![]()
Ligde tek beni yenebilmişsin panpa :d
menajerleri de yazın bilelim kim kime kim duma sonra herkes kime bilmiyorum işte
hiç bitmiyorTransfer sezonu ne zaman bitiyor?
Transfer kapanınca kadro değerlerini yazalım ..
hadi ya saçma olmuş , resmen para harcansın diye neyse bir yana sakatlık açısından olumlu.hiç bitmiyor
hadi ya saçma olmuş , resmen para harcansın diye neyse bir yana sakatlık açısından olumlu.
Kadro değerleri görünebiliyor mu peki , yoksa liste yapalım
leyşester an itibari ile : 330m euro