Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
5 maçta 7 gol attık rezil performans. Oyunda hücumu en iyi takım benimdir heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yine mi yenildi şükrü![]()
Yav Diego Costa 99 olsun diye herkese yolladım bi tek o adamın gücü artmadı maçlardaChelsea maçtan hemen sonra antremana gönderdim oyuncuşarı. hemen hazırlık yollamışsın. zar zor 2-1 yenmişsin![]()
hazırlık maçı beklediğin zaman söyle reis altın oldukça ve hakkım oldukca atarım benTaktikleri ara ara değiştirip bırakıyorum takımı birisi nasıl olsa hazırlık maçı atar diye de şamar oğlanı olduk gelen giden 4-5 atıyor kaç gündürley: Hala deplasmanda kendinden güçlü takıma karşı nasıl oynamalı çözemiyorum.
Altın varsa rövanş bekliyorum ozamanhazırlık maçı beklediğin zaman söyle reis altın oldukça ve hakkım oldukca atarım ben
zaten azönce oynadığımız maç ayarısz oldu sen ydavet yolladıktan hemen futbolcuları antrenmana yollamassın galiba. yedek kaleci vardı kalende
Yav Diego Costa 99 olsun diye herkese yolladım bi tek o adamın gücü artmadı maçlarda
gönderdim reisAltın varsa rövanş bekliyorum ozaman
Renkdaş lige başlarken 1100 falandı şuan 450 kaldıAyıptır sorması artık ismi neyse şu şeylerin (boss coin, jeton, token vb) onlardan kaç tane var renktaş sırf hazırlık maçlarıyla oyuncuların her birini en az +5 kasmışsındır artık.
hazırlık maçı beklediğin zaman söyle reis altın oldukça ve hakkım oldukca atarım ben
zaten azönce oynadığımız maç ayarısz oldu sen ydavet yolladıktan hemen sonra futbolcuları antrenmana yollamassın galiba.2. maçta yedek kaleci vardı kalende
Sağolasın. Yine yenerdin beni tam kadro da çıksam fark etmezdi yeniyorsun zaten geneldeD Biraz ayarlarla oynasam 2-0 olmuyor 4-0 oluyor bir türlü doğrusunu bulamadım.
kaleyi gördümmü vur?Uzun zamandır oyunu oynamadığım için başta bocaladım ama sanırım oyunun yeni bugunu buldum. Lig başladığından beri yapılan 100 küsür maçtan sonra anca farkına varabildim
Tabiki size söylemeyeceğim
Renkdaş lige başlarken 1100 falandı şuan 450 kaldı![]()
hazırlık maçlarında sürekli taktik deniyorsun olumsuz sonuc doğal tabi ama normal maçlarda 4 5 atıp geçiyorsun reis.
oyuna hakim olduğun ıcın bununla alakalı sorum olacak. bi taktikle sabit bi şekilde gitmek daha sağlıklı değil mi? mesela fm de genelde öyle olur. ofans defans ayarı yaparsın sadece.
rakibe göre taktik yapmak iyidir hep ama sürekli değişiklik bu oyunda sorun olmuyor mu. fm de öyle yapınca futbolcular direk huzursuzlanmaya başlıyor.taktiğe odaklarını kaybediyorlar vs. ikisi çok farklı oyun gerçi fakat kafama takıldı işte
Renkdaş lige başlarken 1100 falandı şuan 450 kaldı![]()
O benim namağlup şampiyon taktiğimdi ama gördüğüm kadarıyla işe yaramıyor artık reis. Orta sıra takımlarında yarayabilir belki bilmiyorumkaleyi gördümmü vur?