Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea maçtan hemen sonra antremana gönderdim oyuncuşarı. hemen hazırlık yollamışsın. zar zor 2-1 yenmişsin :)

Taktikleri ara ara değiştirip bırakıyorum takımı birisi nasıl olsa hazırlık maçı atar diye de şamar oğlanı olduk gelen giden 4-5 atıyor kaç gündür :oley: Hala deplasmanda kendinden güçlü takıma karşı nasıl oynamalı çözemiyorum.

Taktikleri ara ara değiştirip bırakıyorum takımı birisi nasıl olsa hazırlık maçı atar diye de şamar oğlanı olduk gelen giden 4-5 atıyor kaç gündür :oley: Hala deplasmanda kendinden güçlü takıma karşı nasıl oynamalı çözemiyorum.
hazırlık maçı beklediğin zaman söyle reis altın oldukça ve hakkım oldukca atarım ben
zaten azönce oynadığımız maç ayarısz oldu sen ydavet yolladıktan hemen sonra futbolcuları antrenmana yollamassın galiba.2. maçta yedek kaleci vardı kalende

Yav Diego Costa 99 olsun diye herkese yolladım bi tek o adamın gücü artmadı maçlarda

Ayıptır sorması artık ismi neyse şu şeylerin (boss coin, jeton, token vb) onlardan kaç tane var renktaş sırf hazırlık maçlarıyla oyuncuların her birini en az +5 kasmışsındır artık.

hadi son 11 altınım var rövanşlı yapmak isteyen varsa göndersin

hazırlık maçı beklediğin zaman söyle reis altın oldukça ve hakkım oldukca atarım ben
zaten azönce oynadığımız maç ayarısz oldu sen ydavet yolladıktan hemen sonra futbolcuları antrenmana yollamassın galiba.2. maçta yedek kaleci vardı kalende

Sağolasın. Yine yenerdin beni tam kadro da çıksam fark etmezdi yeniyorsun zaten genelde :DD Biraz ayarlarla oynasam 2-0 olmuyor 4-0 oluyor bir türlü doğrusunu bulamadım.

Uzun zamandır oyunu oynamadığım için başta bocaladım ama sanırım oyunun yeni bugunu buldum. Lig başladığından beri yapılan 100 küsür maçtan sonra anca farkına varabildim
Tabiki size söylemeyeceğim

Sağolasın. Yine yenerdin beni tam kadro da çıksam fark etmezdi yeniyorsun zaten genelde :DD Biraz ayarlarla oynasam 2-0 olmuyor 4-0 oluyor bir türlü doğrusunu bulamadım.

hazırlık maçlarında sürekli taktik deniyorsun olumsuz sonuc doğal tabi ama normal maçlarda 4 5 atıp geçiyorsun reis :D.
oyuna hakim olduğun ıcın bununla alakalı sorum olacak. bi taktikle sabit bi şekilde gitmek daha sağlıklı değil mi? mesela fm de genelde öyle olur. ofans defans ayarı yaparsın sadece.
rakibe göre taktik yapmak iyidir hep ama sürekli değişiklik bu oyunda sorun olmuyor mu. fm de öyle yapınca futbolcular direk huzursuzlanmaya başlıyor.taktiğe odaklarını kaybediyorlar vs. ikisi çok farklı oyun gerçi fakat kafama takıldı işte

Uzun zamandır oyunu oynamadığım için başta bocaladım ama sanırım oyunun yeni bugunu buldum. Lig başladığından beri yapılan 100 küsür maçtan sonra anca farkına varabildim
Tabiki size söylemeyeceğim
kaleyi gördümmü vur?

Renkdaş lige başlarken 1100 falandı şuan 450 kaldı :D

Vay be... Petrol zengini Arap şeyhleri, doğalgazcı Rus iş adamlarının zengin takımlarıyla bulunduğumuz bu ligde demek sadece onların geniş transfer bütçelerine karşı mücadele vermiyormuşuz... Meğer futbolun karanlık elleri de bizi durdurmanın hesaplarını yapıyormuş.

Ama taraftarımız bizimle oldukça Liverpool böyle alçak yöntemlerle dahi alt edilemeyecek.

Londra takımları dökülüyor

Bknz : Tottenham,Arsenal,West Ham, bi nebzede olsa Chelsea

hazırlık maçlarında sürekli taktik deniyorsun olumsuz sonuc doğal tabi ama normal maçlarda 4 5 atıp geçiyorsun reis :D.
oyuna hakim olduğun ıcın bununla alakalı sorum olacak. bi taktikle sabit bi şekilde gitmek daha sağlıklı değil mi? mesela fm de genelde öyle olur. ofans defans ayarı yaparsın sadece.
rakibe göre taktik yapmak iyidir hep ama sürekli değişiklik bu oyunda sorun olmuyor mu. fm de öyle yapınca futbolcular direk huzursuzlanmaya başlıyor.taktiğe odaklarını kaybediyorlar vs. ikisi çok farklı oyun gerçi fakat kafama takıldı işte

Yok ya bu oyunda öyle bir teferruat düşünme hiç. Taktiği her maç da değiştirsen fark etmiyor oyuncular angut hep. Transfer listesindeki adamı oynatırsın hat trick yapar dünya umrunda olmaz.

Bakma öyle yendiğime taktik kısmında ben de az sıkıntılı değilim. Güçlüye farklı zayıfa farklı yapayım diyorum ama pek yemiyor. Ben yediremedim daha doğrusu. Biraz fikstür avantajıyla gidiyorum şimdiye kadar. Lig ortasında anlaşılır asıl ne kadar oynayabildiğimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt