Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Kupada 2.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!

Liverpool - Arsenal
Man City - Chelsea
Tottenham - Man Utd
Hull City - West Brom
Bournemouth - Crystal Palace
Leicester City - Stoke City
Everton - West Ham
Middlesbrough - Southampton
Vasfi, çektiği kura ile, kendisinin Final yolunu kolaylaştırmak için büyük takımları bir birine kırdıyor

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Osman SEDEN

Reis yarın maçımız varmış. Ronaldo maç saatinde antrenmanda olursa çok memnun olurum. Skora göre vereceğim tutarın altı, üstü konuşulur. Biliyorsun geçen tesislerden çıkarken elim bir hadise yaşadım bu maçı da kaybedersem beni dar ağacında sallandıracaklar.

Not : Bu arada renktaşlar match-fixing falan olduğunu düşünmeyelim lütfen insani bir yardım meselesi bu. Birbirimizi kollamakta fayda var. Sunderland'in hocasına ne olduğunu biliyorsunuz, sizinde başınıza gelebilir. Yerinize italya liginde pizzacı getirmeye çalışabilirler.

@Osman SEDEN

Reis yarın maçımız varmış. Ronaldo maç saatinde antrenmanda olursa çok memnun olurum. Skora göre vereceğim tutarın altı, üstü konuşulur. Biliyorsun geçen tesislerden çıkarken elim bir hadise yaşadım bu maçı da kaybedersem beni dar ağacında sallandıracaklar.

Not : Bu arada renktaşlar match-fixing falan olduğunu düşünmeyelim lütfen insani bir yardım meselesi bu. Birbirimizi kollamakta fayda var. Sunderland'in hocasına ne olduğunu biliyorsunuz, sizinde başınıza gelebilir. Yerinize italya liginde pizzacı getirmeye çalışabilirler.

yahu ayıp ediyorsun hacım sen iste yeterki. yedek forvetler ve yedek kalecimle cıkarım maça merak etme.chechten nefret ediyorum zaten. ortasahada da xabi düşüşte dinlendireceğim genç bi ortasaham var o oynar.
ama anlaşmalı olduğumuz belli olmasın sen 1.kaleciyi kadro dışı bırak. gerisini merak etme.

KSMCagatay olarak istek gönderdim

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt