- 3 Temmuz 2012
- 139.554
- 87.980
- 5.338
emrahin her yerde motor olmasını nasıl buluyorsun kenantebrikler Üstad, geçmiş olsun Emrah
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emrahin her yerde motor olmasını nasıl buluyorsun kenantebrikler Üstad, geçmiş olsun Emrah
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana, baktı olmuyor paraları basıp alacaktır maçları. Buna rağmen Juve küme düşecektir ama Burnley hala şampiyonluğun en büyük adayı.emrahin her yerde motor olmasını nasıl buluyorsun kenan
Alayim hemensandırland kimse td si istifa etmiş. takım boşta. oynamak isteyen varsa başına gecsın
Alayim hemen
Vasfi, çektiği kura ile, kendisinin Final yolunu kolaylaştırmak için büyük takımları bir birine kırdıyorSON DAKİKA - Kupada 2.Tur Eşleşmeleri Belli Oldu!
Liverpool - Arsenal
Man City - Chelsea
Tottenham - Man Utd
Hull City - West Brom
Bournemouth - Crystal Palace
Leicester City - Stoke City
Everton - West Ham
Middlesbrough - Southampton
Benim Harry Kane'de 6 hafta sakatlanmıştı yapacak bir şeyin yok paşa paşa bekleyeceksin![]()
2 kırmızı kart görmüşüz bi de oynatacak adam yok
@Osman SEDEN
Reis yarın maçımız varmış. Ronaldo maç saatinde antrenmanda olursa çok memnun olurum. Skora göre vereceğim tutarın altı, üstü konuşulur. Biliyorsun geçen tesislerden çıkarken elim bir hadise yaşadım bu maçı da kaybedersem beni dar ağacında sallandıracaklar.
Not : Bu arada renktaşlar match-fixing falan olduğunu düşünmeyelim lütfen insani bir yardım meselesi bu. Birbirimizi kollamakta fayda var. Sunderland'in hocasına ne olduğunu biliyorsunuz, sizinde başınıza gelebilir. Yerinize italya liginde pizzacı getirmeye çalışabilirler.
ben talibimsandırland kimse td si istifa etmiş. takım boşta. oynamak isteyen varsa başına gecsın
ben talibim
şanlı sunderland, benimle birlikte eski günlerine dönecektir şüphesizGün içinde imza töreni düzenler resmi sözleşmeye imza atarız hocam, hayırlı olsun.
Hikmet hoca sen misin?ben talibim
Oo sero nerelerdesin sen yaEn son 15 sene önce oynadım herhalde
Birazdan basın açıklamasında gerekli cevaplamayı yapacağım kamuoyuna.Hikmet hoca sen misin?
istifa edecek herhaldeBirazdan basın açıklamasında gerekli cevaplamayı yapacağım kamuoyuna.