Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarınki rakibimiz
@FatihPar
takımı Krytasaray'ı kampa sokmuş.

Sonraki kampların bedeli 20-50-100 şeklinde artarken ve durum böyleyken bu jetonları dişine göre rakiplere harcamak daha mantıklıyken neden böyle bir hamle yaptığını çözemedik açıkçası.

Şimdi tabii ki ben de malum soruyu sormak durumundayım:

ŞAMPİYON MU OLACAKSINIZ ULAN ???

Valla ne yalan söyleyeyim antenman kampını bende sana saklıyorum :asd22:

Valla geri alasım geldi renktaş öyle güzel anlattınki Ozaman şöyle yapalım rakibin gördüğün birine ilerleyen haftalarda antreman aliyim senin istediğin bi takıma ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adımız hatır-gönül şikecilerine çıkar renktaş milletin dilinden düşemeyiz sonra.

Yarın,

Man City - Chelsea
Leicester - Everton
West Ham - Watford
Arsenal - Hull City

şeklinde harika bir fikstür var. Bu takımların en az yarısı yarın puan kaybedecek ve benim arayı biraz açmam için bulunmaz fırsat. Yani yarın benim de kesinlikle puan kaybı lüksüm yok.

Maddi gücümüz yalnızca Chelsea ve Man Utd maçlarında jeton kullanmaya yetiyordu ama galiba sizi de ekleyeceğiz.
vitor pereira cosplay

vitor pereira cosplay

1581191_h.jpg

Liginizde James nasıl rtaşlarım?

2. hesabımda taraftar Konya'nın başına Konya geçecek dedi bende geçtim.

Şehre yıldız yağacak. Madrid'e ilk transfer çalımını attık ve Mpappe'yi kadromuza kattık.

Ne kupa ister bu şen gönlüm ne de şampiyonluklar tek dileğim var #senisampiyonyaptırmayacagız

Şampiyonluk ve kupa nedir bilmeyen, biri Abramovic diğeri Arap şeyhleriyle kendini bir şey sanmaya başlamış iki takımdan birinin şampiyonluğunu, tam 18 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamış, en çok Avrupa kupası kazanan İngiliz takımı olmasıyla birlikte devasa bir mazisi ve taraftar gücü bulunan bir takımın şampiyonluğuna mı yeğliyorsunuz şimdi?

Şampiyonluk ve kupa nedir bilmeyen, biri Abramovic diğeri Arap şeyhleriyle kendini bir şey sanmaya başlamış iki takımdan birinin şampiyonluğunu, tam 18 kez Premier Lig şampiyonluğu yaşamış, en çok Avrupa kupası kazanan İngiliz takımı olmasıyla birlikte devasa bir mazisi ve taraftar gücü bulunan bir takımın şampiyonluğuna mı yeğliyorsunuz şimdi?
Evet, nerde para biz orda, sonuçta şikenin de bir maliyeti var.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Chelsea ve City'nin şampiyon olmasını asla istemiyorum.

Benim 4 adayım var. Watford,WBA,Hull ve Leicester. Bu takımlardan birisinin şampiyon olması benim için yeterli

Edit : Manu'da olur :asd:

Son düzenleme:
M.city de forma giyip hali hazırda ilk on birin değişmez isimlerinden biri 5 maçta 1 gol 1 asisti olup daha tam patlama yapamamış kolombiyalı yıldız.

Çılgın bir transfer daha geliyor M.city scout ekibi arsenalde aradığını bulamayan Messi yi 43.2 M 'a M.city e kazandırıyorlar

Messi 6 maç sonunda golle tanışamazken artık patlama yapmamın zamanı geldi de geçiyor şeklinde konuştu.

Bu konuşmanın ardından gözler bu akşamki lig maçlarına çevrildi.

Ekli dosyalar

• 4221396001_5329010019001_5328994255001-vs.webp
    4221396001_5329010019001_5328994255001-vs.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 35
Arjantin eşşeğinden kurtulduk çok şükür

Şimdi 30 gol fln atarsa şaşırmam

Cagriyuce ile chelsea maçımız kıran kırana geçti kontratak futbolu ile baya fırsat yakaladık ancak gol bulamadık.

Rakip bir de penaltı kaçırdı.

1-0

beyler acil nakit paraya ihtiyacım var. normal değerlerinin altına 2 tane oyuncu koydum transfer listesine, b*kunuzu yiyim alın şunları hayrına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt