Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanığın ifadesi:

ucuza adam koyuyorum alan olmuyor. kaşifin süresi dolacaktı bende böyle bir yönteme başvurdum. zaten sonra istifa edecektim kendim

BI18s28CIAEitCO.jpg

Watford'a tebrikler.

Kendilerine yarınki maçta da başarılar dileriz.

Zirve ile farkı 3'e indirdik.

Glory glory Man United!!!

benim fikstür artık nanay

cristıl palas deplasmanı
watfordla içerde
liverpool deplasmanı
manu içerde

Kümede kal diyenleri not aldım. 5 mağlubiyet aldım ama taktiğimi buldum gibi 4. ile 10 puan fark var yukarısı elbet karışacak. Yükselişim herkesi şaşırtacak.

Teker teker geçeceğim.

YouTube

bende altın 3 tane kaldı olası hazırlık maçlarına geri dönüş yapamazsam kusura bakmayın

Zor fikstür sonunda bitti şimdi yükseliş zamanı, taktiğim tam anlamıyla oturdu, oyuncu satışları olursa iyi olacak.

Mbappe'den hiç verim alamadım ama hayvan gibi gelişti, oyuncu için 50 m veren kulüpler sıraya dizilmiş vaziyette fakat fiyatı 58 m.

12'ye aldığım adamı 46 m karla satmak daha keyifli, zaten gol filan atamıyor angut

Zor fikstür sonunda bitti şimdi yükseliş zamanı, taktiğim tam anlamıyla oturdu, oyuncu satışları olursa iyi olacak.

Mbappe'den hiç verim alamadım ama hayvan gibi gelişti, oyuncu için 50 m veren kulüpler sıraya dizilmiş vaziyette fakat fiyatı 58 m.

12'ye aldığım adamı 46 m karla satmak daha keyifli, zaten gol filan atamıyor angut

yendın mı

hull ctyi zor ekiplerden gördüğün için tşk ederim renkdaş.

menajer adıma yakısır bi post oldu doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt