- 27 Ocak 2010
- 139.561
- 105.918
- 5.648
sanığın ifadesi:
ucuza adam koyuyorum alan olmuyor. kaşifin süresi dolacaktı bende böyle bir yönteme başvurdum. zaten sonra istifa edecektim kendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanığın ifadesi:
ucuza adam koyuyorum alan olmuyor. kaşifin süresi dolacaktı bende böyle bir yönteme başvurdum. zaten sonra istifa edecektim kendim
an itibariyle osm benim için bitmiştir
benim fikstür artık nanay
cristıl palas deplasmanı
watfordla içerde
liverpool deplasmanı
manu içerde
Reis peşindeki City'i atlat beni takip et ben yolu biliyorum.
Zor fikstür sonunda bitti şimdi yükseliş zamanı, taktiğim tam anlamıyla oturdu, oyuncu satışları olursa iyi olacak.
Mbappe'den hiç verim alamadım ama hayvan gibi gelişti, oyuncu için 50 m veren kulüpler sıraya dizilmiş vaziyette fakat fiyatı 58 m.
12'ye aldığım adamı 46 m karla satmak daha keyifli, zaten gol filan atamıyor angut
hull ctyi zor ekiplerden gördüğün için tşk ederim renkdaş.Zor fikstür sonunda bitti şimdi yükseliş zamanı, taktiğim tam anlamıyla oturdu, oyuncu satışları olursa iyi olacak.
Mbappe'den hiç verim alamadım ama hayvan gibi gelişti, oyuncu için 50 m veren kulüpler sıraya dizilmiş vaziyette fakat fiyatı 58 m.
12'ye aldığım adamı 46 m karla satmak daha keyifli, zaten gol filan atamıyor angut