Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
70mden adam koydum 3 gundur satılmadı. 100 level, değeri 36m. Birkac gun daha beklesem eninde sonunda satilir mi? Uzman renkdaslarim cevaplasın.

Diego Costanın cezası 3 maça indi. Kaçıracağı maçlar Tottenham Arsenal ve M.City. Hain adam satılık listesinde

Sorma renktaş 23 m lik adamlara 40 teklif ediyorum yinede kabul etmiyorlar

VMVzEy.png

ansaldiye tam tıkladım transfer ıcın adamı o an hemen almıssınız. :005:

Ben aldım reis :D
Bizim beki araplara yolladım sıcak para geldi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaşifin bek bulabilmesi için defans ve çok yönlü kısımlarına tıklamamız gerekiyor dimi reis?
öteki seçenekleri yaptım hep zirzop adamları getiriyor.

kaşifin bek bulabilmesi için defans ve çok yönlü kısımlarına tıklamamız gerekiyor dimi reis?
öteki seçenekleri yaptım hep zirzop adamları getiriyor.
Evet reis normalde ofansif yapınca iyi bekler bulması lazım ama banada çok iyi adamlar gelmedi. Çok yönlü denemedim hiç ama mantıken bulması lazım. Bu arada paran varsa Schemelzeri al 99 gücü var. Bende 1-2 milyon euro eksikti o yüzden Schemelzer yerine Ansaldiyi aldım

Evet reis normalde ofansif yapınca iyi bekler bulması lazım ama banada çok iyi adamlar gelmedi. Çok yönlü denemedim hiç ama mantıken bulması lazım. Bu arada paran varsa Schemelzeri al 99 gücü var. Bende 1-2 milyon euro eksikti o yüzden Schemelzer yerine Ansaldiyi aldım

para yetiyorda ihtiyacım ciddili bi bek ve bu adamın defansı çok iyi olsada hucumu düşük değil mi sence hacım? senın aldığın futbolcunun hucumu 40tı diye hatırlıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt