- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
66 m euroyu nerden bulacam satış yapamam zaten oyuncu kalmadı![]()
senden o yüzden 56 istedim. 8,7 e en ucuzunu alacaktım. senden 56 alsam 66 tamamlayıp onu alacaktım ama olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
66 m euroyu nerden bulacam satış yapamam zaten oyuncu kalmadı![]()
Kaşiften bulurum acelesi yok en kötü moutinhoyu falan alırımsenden o yüzden 56 istedim. 8,7 e en ucuzunu alacaktım. senden 56 alsam 66 tamamlayıp onu alacaktım ama olmadı![]()
70mden adam koydum 3 gundur satılmadı. 100 level, değeri 36m. Birkac gun daha beklesem eninde sonunda satilir mi? Uzman renkdaslarim cevaplasın.
Inat ettim iki gün daha bekliyim.rakam çok yükseldiği için almıyor sistem galiba. Yüksek satışa rastlamadım pek. 50 milyona alırlar belki 1-2 güne.
Gordum karşim. Gorur gormez reddettim xd
Anlaşabiliriz :dGordum karşim. Gorur gormez reddettim xd
ndidiyi kolay kolay satmam ya beğendiğim bir oyuncu takımda uzun yıllar kalsın isterim.
bizim ligde olsan sımdıye almıstın rtaş 8 tane ortasaham varNe paralar teklif ediyorum kimse kabul etmiyor. Bi orta saha alamadık
Sorma renktaş 23 m lik adamlara 40 teklif ediyorum yinede kabul etmiyorlarbizim ligde olsan sımdıye almıstın rtaş 8 tane ortasaham var
Sorma renktaş 23 m lik adamlara 40 teklif ediyorum yinede kabul etmiyorlar
Ben aldım reisansaldiye tam tıkladım transfer ıcın adamı o an hemen almıssınız. :005:
Ben aldım reis![]()
Bizim beki araplara yolladım sıcak para geldi
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet reis normalde ofansif yapınca iyi bekler bulması lazım ama banada çok iyi adamlar gelmedi. Çok yönlü denemedim hiç ama mantıken bulması lazım. Bu arada paran varsa Schemelzeri al 99 gücü var. Bende 1-2 milyon euro eksikti o yüzden Schemelzer yerine Ansaldiyi aldımkaşifin bek bulabilmesi için defans ve çok yönlü kısımlarına tıklamamız gerekiyor dimi reis?
öteki seçenekleri yaptım hep zirzop adamları getiriyor.
kaşifin bek bulabilmesi için defans ve çok yönlü kısımlarına tıklamamız gerekiyor dimi reis?
öteki seçenekleri yaptım hep zirzop adamları getiriyor.
3tür o şekilde yolladım üstelik 90+ diye seçtim bana 80lik saçma sapan defans oyuncusu getirdi. üstelik beklikle alakaları yoktu reisbek arıyorsan ofansif seç. 90+ seçersen de iyi bekler gelir.
para yetiyorda ihtiyacım ciddili bi bek ve bu adamın defansı çok iyi olsada hucumu düşük değil mi sence hacım? senın aldığın futbolcunun hucumu 40tı diye hatırlıyorumEvet reis normalde ofansif yapınca iyi bekler bulması lazım ama banada çok iyi adamlar gelmedi. Çok yönlü denemedim hiç ama mantıken bulması lazım. Bu arada paran varsa Schemelzeri al 99 gücü var. Bende 1-2 milyon euro eksikti o yüzden Schemelzer yerine Ansaldiyi aldım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi