Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen reis 2 tane lig açmışlar ŞL'deki 32 takımı 16'şar bölmüşler. Bjk'nin olmadığı 16 takımlı ligi alırız :D

Takımları kura ile dağıtırız bu sefer.
sorun yok bjk ıle ılgılı sukru çıkışta ilk 8e girerse kuraya girmesin direkt bjkyı o alsın nasılsa cok seviyor bjkyı ve bjklıları

Ben simdiden ilk 8deyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Telefona cm 01-02 kurmayı başardım sinir stres yok tavsiye ederim. Cm 03-04 te kurdum ama tam ekran yapamadım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefona cm 01-02 kurmayı başardım sinir stres yok tavsiye ederim. Cm 03-04 te kurdum ama tam ekran yapamadım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bi futbolcuyu 106 milyon sterline satma hilesi vardı 01-02 de.ronaldinho yu al arkana yaslan
03 04 de de diablo taktiği vardı zaten toledo rancatto temur 3lüsü ile yok ediyordun tüm rakipleri :D
cm 4 de de diablo taktiği vardı fakat en kral oyuncuyu bile bedaya alma hilesi tüm büyüyü bozuyordu

bi futbolcuyu 106 milyon sterline satma hilesi vardı 01-02 de.ronaldinho yu al arkana yaslan
03 04 de de diablo taktiği vardı zaten toledo rancatto temur 3lüsü ile yok ediyordun tüm rakipleri :D
cm 4 de de diablo taktiği vardı fakat en kral oyuncuyu bile bedaya alma hilesi tüm büyüyü bozuyordu

Yalovaspor'un efsane golcüsü Temur Altunhan'ı unutmak mümkün mü :D Todorov,Kakolov,Cerci,Adu bunlarda çok can yakardı

Watford su dakikalarda doğrama yapiyor olsa gerek

Liverpool'a çelme taktık 0-0.

ertuğ ile birbirimizi yemişiz o ilk iki sırayla olan farkı kapatabilirmiş baktı olmuyor benim beklerden birinin ayağını eline vermiş.

edit. 1 adette sonraki maç için cezalı oyuncum var. :005:

Son düzenleme:
Batarken yanımızda bir kaç kişi götürmesini de biliriz!!! Anıl Bunarcı

Bournemouth 2 - 0 Swensa City

Sonunda galibiyet yüzü gördük

s-1d286bbe5f5adb62abac5160069d0895ba4ff597.gif

ertuğ ile birbirimizi yemişiz o ilk iki sırayla olan farkı kapatabilirmiş baktı olmuyor benim beklerden birinin ayağını eline vermiş.

edit. 1 adette sonraki maç için cezalı oyuncum var. :005:

Sorma oradan ben de darbe yedim. 4 orta sahamın 2'si cezalı. 4-3-3'ü de artık kendim çıkıp oynarım ne yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt