Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarımızın da desteğiyle Tottenham`ı deplasmanda 79 ve 88. dakikada attığımız gollerle 2-1 mağlup ettik. Liderliğimizi 1 hafta daha koruduk.

Anlık...

image1-1.jpg

2066756.jpg

1782680_0_1496642941uubZw.jpg

Hazırlık maçları gerçekteki gibi çok yanıltıcı olabiliyormuş bu oyunda onu anladım.

White Hart Lane size hakkını helal etmiyor !11

Kimisi gece alemlerinde,
Kimisi sinema peşinde,
Spurs ruhu yok hiç birinde,
Düşmüşler paranın peşine !

Bu arada Tottenham maçına rotasyon yapmıştım. Arsenal maçı için de birşeyler düşünmem lazım.

Bu oyuna keyif için başladım şimdi sinir hastasıyım, nasıl bir algoritma var soktuğumun oyununda anlamadım

Hazırlık maçlarında ligin tepesindeki adamları yeniyorum ama maça gelince fark yiyorum

Ayrıca oyunu domine edip en fazla şutu ben atıyorum ama şut isabeti az, yeminle kafayı yiyecem adam 8 şutla 3 gol atıyor ben 16 şutla 1 gol

Sokarım böyle oyuna

SON DAKİKA - 5-1'lik Watford yenilgisi sonrası Manchester sokakları karıştı!

418580-street-fight.jpg

Saint-Étienne oyuncusu sağbek Théophile-Catherine rotasyon amaçlı takımımıza transfer olmuştur.

West Bromwich Albion Basın Sözcüsü​

Biri puan durumunu koysun da şanlı Hull City'mizin durumu hakkında fikir belirtelim.

West Bromwich Albion Basın Sözcüsü Martin Swain:Bugüne kadar iyi mücadele ettik, Chelsea, Manchester City ve Everton gibi güçlü rakipler karşısında kazanmayı başardık.
Zirvede olmanın stresi farklıymış. Puan tablosunda alışık olmadığımız yerdeyiz. Ancak götürebildiğimiz kadar lider devam etmek istiyoruz. Son dönemlerdeki performansımız ortada, masa oyunları olmadıkça ligi yukarılarda bitirmememiz için hiçbir sebep yok. Lidere selam durun. Teşekkürler.

Arsenal'in hali ne öyle ya şimdiye kadar puan alamayan takımla berabere kalmış ?

bu hafta Watford dışında kendi sahasında maç kazanan takımın olmaması da ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt