Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
West Bromwich Albion Basın Sözcüsü Martin Swain:Bugüne kadar iyi mücadele ettik, Chelsea, Manchester City ve Everton gibi güçlü rakipler karşısında kazanmayı başardık.
Zirvede olmanın stresi farklıymış. Puan tablosunda alışık olmadığımız yerdeyiz. Ancak götürebildiğimiz kadar lider devam etmek istiyoruz. Son dönemlerdeki performansımız ortada, masa oyunları olmadıkça ligi yukarılarda bitirmememiz için hiçbir sebep yok. Lidere selam durun. Teşekkürler.

Güven o kurulan çadırların hepsi antrenman kampı mı?

Başkan kampa mı soktun takımı ne ettin ya :(
yok reis 2 tane altınım var olsa kamp yaptıracamda yok işte. ama gizli antrenman yapıyorum manuya 5 atınca yalan yok tırsmadım değil. aramızda 10 gol fark var. ligin en golcü ilk iki oyuncusu sende 7. ve 11. sırada da birer adet senden oyuncu var.

asistlerde de durum aynı ilk 2 oyuncu yine sende

en güçlü oyuncular listesine 7. ve 11. sıraya iki adam yollamıssın benim ilk 20de tek oyuncum yok.
bu ofansif güce benim ortasaha ve ve o iki bek nasıl direnecek herhangi bi yol bilmiyorum

yani bu tablo ile birlikte manu maçının sonucuna bakıp tırsmamak elde değil. keşke altın kasabilsemde kampa yollayabilsem. sıkıntı ciddili büyük senin maç öncesi

emrah istifa ettikten sonra takımı deplasmanda maç kazanmış o da ilginç olmuş.

Son düzenleme:
emrah istifa ettikten sonra takımı deplasmanda maç kazanmış o da ilginç olmuş.
Emrah Yıldırım

CX3qX10WcAAVtTY.jpg

yok reis 2 tane altınım var olsa kamp yaptıracamda yok işte. ama gizli antrenman yapıyorum manuya 5 atınca yalan yok tırsmadım değil. aramızda 10 gol fark var. ligin en golcü ilk iki oyuncusu sende 7. ve 11. sırada da birer adet senden oyuncu var.

asistlerde de durum aynı ilk 2 oyuncu yine sende

en güçlü oyuncular listesine 7. ve 11. sıraya iki adam yollamıssın benim ilk 20de tek oyuncum yok.
bu ofansif güce benim ortasaha ve ve o iki bek nasıl direnecek herhangi bi yol bilmiyorum

yani bu tablo ile birlikte manu maçının sonucuna bakıp tırsmamak elde değil. keşke altın kasabilsemde kampa yollayabilsem. sıkıntı ciddili büyük senin maç öncesi

Vallaha bana beraberlik gibi kokuyor bizim maç. Bana da en ters gelen takımlardan birisi seninki şimdi doğruya doğru.

İlk 8 menajeri Şampiyonlar Ligi'ne alabiliriz reis 8'de İtalya liginden alırız 16 takım :D

kendimiz yeni bi lig yaratıp iki ligden de menajerler alıp ülkesi birbirinden farklı takımları aynı ligde yönetbiliyor muyuz reis.
muazzam olur fakat öyle bişey olursa hull ctyi yönetmem.kadrolarda sıfırlanıyor nasılsa

kendimiz yeni bi lig yaratıp iki ligden de menajerler alıp ülkesi birbirinden farklı takımları aynı ligde yönetbiliyor muyuz reis.
muazzam olur fakat öyle bişey olursa hull ctyi yönetmem.kadrolarda sıfırlanıyor nasılsa

Aynen reis 2 tane lig açmışlar ŞL'deki 32 takımı 16'şar bölmüşler. Bjk'nin olmadığı 16 takımlı ligi alırız :D

Takımları kura ile dağıtırız bu sefer.

Vallaha bana beraberlik gibi kokuyor bizim maç. Bana da en ters gelen takımlardan birisi seninki şimdi doğruya doğru.

yok be reis sayılar ortada hazırlık maçlarına göre konusursak dediğin gibi beraberliğe yakın gibi duruyor fakat hazırlık maçları futbolcuların gelişmesi için antrenman gibi bişey sanırım.
onun dışında lig adına herhangi bi öngörü sağlayamıyoruz. bunu net bugun anladım.
senin hucumculara ve ortasahaya bakıyorum sonra benim iki beke.zayıf halkam orası çünkü. hani sadece işin matematiğine bak demiştin ya dün matematiğe göre de senin takım üstün duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt