Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tipe baksana bundan adam olmaz
bellerabiye 28 milyon verdik, taraftarlar #yönetimistifa hashtagi açmış sosyal medyadanWatford kaybetmiş OHA
City kampa girdi sonra ben de girdim ama yetmedi. Ev sahibi avantajı var tabii gücünün dışında.
kendi sahanda %20 topla oynama mı olur kadro da kalitesiz değil birçok taktik de denedim herkes 5 -6 ile oynuyor takım çok formsuz oyunda kamp yap kamp yap deyip puan harcatmak istiyor yani no money no game..
kısaca bıraktım ben oyunu
City kampa girdi sonra ben de girdim ama yetmedi. Ev sahibi avantajı var tabii gücünün dışında.
bu lig bizim italya liginin gerisinde kaldı gibi niye öyle oldu
Evet bizim ligde heycan dorukta lider her hafta değişiyor juve ve roma kümeye oynuyor, meydan muharebesi gibi maçlar var, hergün transfer şovları oluyor geçen hafta şike dahi yapıldı ve en önemlisi Adem Çakar var !!!1Puan farklarının yavaş yavaş açılması nedeniyle ligdeki pozisyonların da yavaş yavaş belli olması, an itibariyle hedefini tutturamayan bazı menajerlerin ilgisini azaltmış gibi görünüyor.
Sizde rekabet daha sürüyordur.