Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
malesef arda çok kötü , sanchez de sanırım genç olduğu için verim alamıyorum yoksa çok ptansiyelli

Abi çocuğun morali çok bozuk onu bir mektebe göndermek lazım.

Sanches.webp

Muharrem ustanın dursunu kazıkladığı gibi danyala kazıklandım ya la :)
Dost sohbeti yaptık, ortasaha rotasyona adam aradığımı söyledim. Bizde on numara topçu var dedi iteledi bize bellerabiye 28 milyon verdik, taraftarlar #yönetimistifa hashtagi açmış sosyal medyadan

Son düzenleme:
çelsi ile deplasmanda 0-0 kalmısız. markovici yedekleyıp draxleri oynattım o da maçı 5 puan ile tamamlamıs.
yazık oldu

Watford kaybetmiş OHA

Everton'u 0-2 ile geçiyoruz yarın sahamızda doktoru ağırlıycaz :yikes: Melih Peker

Bana komplo kurdunuz demek ha, asıl silahımı görmediniz olm

Durmasın.webp

kendi sahanda %20 topla oynama mı olur kadro da kalitesiz değil birçok taktik de denedim herkes 5 -6 ile oynuyor takım çok formsuz oyunda kamp yap kamp yap deyip puan harcatmak istiyor yani no money no game..

kısaca bıraktım ben oyunu

kendi sahanda %20 topla oynama mı olur kadro da kalitesiz değil birçok taktik de denedim herkes 5 -6 ile oynuyor takım çok formsuz oyunda kamp yap kamp yap deyip puan harcatmak istiyor yani no money no game..

kısaca bıraktım ben oyunu

Renktaş sürekli aynı oyuncuları oynatıyorsun adamların çok yorulmuş. Açıkçası ben de bundan cesaret alarak ve özellikle yarın da Man City maçım olması sebebiyle rotasyon yaparak çıktım, ona rağmen yendim. Form yazıyor diye gerçekten form olduğunu düşünüyorsun sanırım ama o formu sarıya kırmızıya düşen oyuncularını bir maç dinlendir yeşil olacak hepsi. Oyunu bırakmadan dediğimi yap birkaç hafta içinde (gün yani oyun zamanıyla hafta) farkı görürsün. Yoksa ben de hiç gerçek parayla oyunda kullanılan coinlerden satın almadım.

a9d63928c2ed247b9a62a9b35a63fdea.jpg

f69cac020485ce91a6b978bac240cdf5.jpg

Hull city e çelme taktik sonunda.
Hakemi yemlememizin de faydası oldu elbette

bu lig bizim italya liginin gerisinde kaldı gibi niye öyle oldu

bu lig bizim italya liginin gerisinde kaldı gibi niye öyle oldu

Puan farklarının yavaş yavaş açılması nedeniyle ligdeki pozisyonların da yavaş yavaş belli olması, an itibariyle hedefini tutturamayan bazı menajerlerin ilgisini azaltmış gibi görünüyor.

Sizde rekabet daha sürüyordur.

Puan farklarının yavaş yavaş açılması nedeniyle ligdeki pozisyonların da yavaş yavaş belli olması, an itibariyle hedefini tutturamayan bazı menajerlerin ilgisini azaltmış gibi görünüyor.

Sizde rekabet daha sürüyordur.
Evet bizim ligde heycan dorukta lider her hafta değişiyor juve ve roma kümeye oynuyor, meydan muharebesi gibi maçlar var, hergün transfer şovları oluyor geçen hafta şike dahi yapıldı ve en önemlisi Adem Çakar var !!!1

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şükrü kaleye otobüs değil Jumbo Jet çekti son maç. 6-3-1 nedir Allahsız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt