Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerden buluyorsunuz bu kadar paraları

Bizim takımın transfer bütçesi 4.6M, transfer listesine koyduğum oyuncuları aklı başında kimse almaz ama bir umut

Her 2 saatte bir sistem oyuncuları otomatikman belirli oranda transfer ediyor. Yani online birisi değil sistem alıyor. Nasıl bir transfer motoru var çözülebilmiş değil. En yüksek değerin altındakilerden başladığı rivayet ediliyor.

6 Milyon avroluk Bruno Fernandes´i 17 milyona sattim. Bir sene sonra bedavaya kiralarim, benim adim Aziz Yildirim.

Puki 31´lik oyuncuna lukratif bir teklif yaptim. Bu cocuk dogacak gibi, ne dersin ?

Deriz, deriz...

Var mi begendigin bir oyuncu puki, sana iyi bir fiyata paket yapalim.

gerekli incelemeleri henüz yapmadım reys 800k kalan son paramı stadyum genişletmeye harcadım sen bana satabileceğin adamları elde tutsan iyi olacak 3-4 maç, özellikle forward mevki olursa çok şık olacak.

Kadroda düşünmediğiniz kaliteli oyuncular var ise sevabına gönderin bana:D

gerekli incelemeleri henüz yapmadım reys 800k kalan son paramı stadyum genişletmeye harcadım sen bana satabileceğin adamları elde tutsan iyi olacak 3-4 maç, özellikle forward mevki olursa çok şık olacak.

Qagarella var... Yillarin tecrübesi, yillanmis sarap gibi golcü. 40 kadar oynar... Iyi bir fiyata veririz.

Puki 31´lik oyuncuna lukratif bir teklif yaptim. Bu cocuk dogacak gibi, ne dersin ?

başkanım oyuncuma değerinin altında bir teklif yapmışsınız nasıl değerlendirsem bilemedim kendimi şuan mecnun otyakmaz olarak hissettim bir an sanırım kabul etmek zorundayım

başkanım oyuncuma değerinin altında bir teklif yapmışsınız nasıl değerlendirsem bilemedim kendimi şuan mecnun otyakmaz olarak hissettim bir an sanırım kabul etmek zorundayım

Seni Genua sandim o lukratif teklif baska yere gitti. Sonra dedim 20 lik senji kalecini alayim, kesife cikmisken.

O paraya
Quagliarella var....

YouTube

O fiyata senindir... Ligin en underrated ama etkili golcüsü...Ayagi kalite kokuyor. Fiyatinin cok altinda veriyorum sana.

Tüm paramı tek bir oyuncuya vermeyim Adem, dur biraz oyunu anlayım transfer listesine koyduğum oyunculardan bir dönüş olsun sonra bakarız :hat:

Yeni arkadaşlar sponsorlarla anlasiyorsunuz di mi? Biraz para kazanın.

Evet arkadaşlar testler başlasin yokmu hazirlik maçi yapmak isteyen (fiorentina)
a1b2132ccf9b8945659aa22a4f0d6454.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt