- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
4 milyon dolar parası olan kulübü kilitlediniz bana ne transfer yapabiliyorum ne de düzgün bir adamım var.Geçen Fiorentina'dan 4 yedim yine az atmışsın.
napoli bile 5m ile başladı

taptap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 milyon dolar parası olan kulübü kilitlediniz bana ne transfer yapabiliyorum ne de düzgün bir adamım var.Geçen Fiorentina'dan 4 yedim yine az atmışsın.

Cuadrado vereyim 22 ye bırakırım
cuad için sözleşmiştik sanırım admin bey???
taptap
cuadı melihe verme 9 mıo teklıf ettıgım adama 27 mıo ıstemısCuadrado vereyim 22 ye bırakırım
Parayı getirmedin halen
-Tapatalk-
getircem diyorum adminim 36 saat süre ver para faizde biraz artsın alıcaz heralde 10m€ ya
taptap
yorulma boşver
-Tapatalk-

cuada 20küsür yazmışsın ayıp değil mi
napoliden beğendiğin oyuncu kimdir bunları konuşabiliriz
taptap
Yok yav para gelsin gözüm yüksekte
-Tapatalk-

Bölge ayrımı yok herhal. Sadece kale, def, os, forvet.Solbeki sagbekte oynatsak verimliligi dusuyor mu? Yoksa oyuncu puanlari mi onemli olan?
Muriel olunca rahat galibiyetler, olmayinca isimiz zor oluyor. Bir flash yildiz transferi daha derhal bitirmeliyim... Schick 78 idi 80 oldu. 20 Milyon avro istiyorum artik kendisi icin. Böyle hizli gelisimi Messi göstermedi be.
Mandzukic ya da Cuadrado'yu vereyim
-Tapatalk-
Tüh ulan vardiyadan dolayı kaçırmışım.Neyse sağlık olsun.
1 takım var abi Empoli istersen.
Stadı napacan yav bu ülkenin inşaat merakı bi bitmedi.Sandroyu görüşelim.Stoper lazim, senden Alex Sandro alacam, para biriktiriyordum
ki icimdeki insaatci aziz, stada 4 milyon gayme yatirim yapti. Calisiyoruz Allah sükür.