Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu işi çözse çözse vasfi başgan çözer

akbankta cidden baya veriyor 3 ayrı avantajı var.
bu karoeke olayını çözmeliyiz reis.

uygulamayı yukle dıyor
üye ol diyor
bişey kilidini aç diyor
ücretsiz 1 hafta vip uyesı ol diyor

kilit işine kadar geldim kaldım

Yarin gene bir inceleyeyim sunu.
M
obil strike kaç altın veriyordu reyis

Yarin gene bir inceleyeyim sunu.
M
obil strike kaç altın veriyordu reyis
400 ile 460 arası reis. fakat ıyı takıp et 500luk gormustum bırtane.
birde dikkat et 10 level olunca coıns gelecek dıye beklıyorsun meğersem adamlar karargah dıye bıseylerı var onu 10. level yapmamızı ıstıyormus vs.

Mobil Strike OSM'ye yansımazsa yapabileceğimiz bişey yok reis GSC Futbol Federasyonu olarak.
mobıl strıke değil yav oradan coınsı aldık karoekoe (nasıl yazılıyor bu halt ulan deli oldum) uygulaması var onda bazı sorunlar çıktı karsımıza

400 ile 460 arası reis. fakat ıyı takıp et 500luk gormustum bırtane.
birde dikkat et 10 level olunca coıns gelecek dıye beklıyorsun meğersem adamlar karargah dıye bıseylerı var onu 10. level yapmamızı ıstıyormus vs.
700lukmus başkan. Ben yukliyim şunu. Karargahı 10 yapınca direk geliyor mu, bi de bunu yapmak kaç günümüzü alır?

700lukmus başkan. Ben yukliyim şunu. Karargahı 10 yapınca direk geliyor mu, bi de bunu yapmak kaç günümüzü alır?

cocuk 3 gunde kastım dedi reıs blue stick mı ne onunla yaptı.10.level oldum dedı hesaba baktım coınsler hemen gelmıs

Berardi'yi satıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSC Futbol Federasyonu bu sezon kullanacağı yeni ekipmanlarını tanıttı;

10453.jpg

play washing colours diye bi online mini oyun var. arap yöneticinin tekliflerinde olması lazım. 30 saniyde renk eşleştirmelerini yapınca 11 coıns veryor

Osman'ın dediği gibi game of war ve mobile strike i indirdim birazdan olanları haber veririm. Coins lazım:D

Gece bu coins işlerine cabalıcam bakalım bişeyler bulacaz mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgisayar adam almiyor ya 3 kisi war listede son parayi da antremana verdik oyuncu gelistiremicez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt