Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin favorisi milan arkadan sinsi sinsi geliyor..7 galibiyet serisi yapmis..hic suphesiz erhan kardesimiz gereken cevabi verecek

fiorentinaya guvenım tam mılanın ayagını kaydırıp onun önüne gececektir

Hazirlik maclarinda yeniyorum ama oyun dengesiz zaten antreman hakki 5 mantikli kullanmak lazim inter milan lazio ve evdeki milan maclari son antreman haklarim olacak muhtemelen
hazırlık macıyla normal macın alakası yok reıs hazırlıkta 5 attıgım adama yenılıyom yenıldıgım adama 5 atıyom antrenman bellı olmuyor

sen bu mılanı yen lig senlensin

hazırlık macıyla normal macın alakası yok reıs hazırlıkta 5 attıgım adama yenılıyom yenıldıgım adama 5 atıyom antrenman bellı olmuyor

sen bu mılanı yen lig senlensin
8 gun sonra macimiz benim sahamda mutlak galibiyet bekliyorum oyun bi dangalaklik yapmassa

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mılan 7 mactı galıbıyet alıyor sakın bos koyma reıs antrenman yap

fft30mm4035134.jpg

Neyse ki yarın ligin cacık takımlarından juveyle oynuyorum. Farklı kazanıp moral buluruz.

Ligin favorisi milan arkadan sinsi sinsi geliyor..7 galibiyet serisi yapmis..hic suphesiz erhan kardesimiz gereken cevabi verecek

fiorentinaya guvenım tam mılanın ayagını kaydırıp onun önüne gececektir

8 gun sonra macimiz benim sahamda mutlak galibiyet bekliyorum oyun bi dangalaklik yapmassa

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dd6M3z.png

Deplasmanda 3 puan aldik, guzel.

Biglia´yi 45 milyona sattik, yeni kulübüne hayirli ve ugurlu olsun, faydali bir arkadasimiz idi.

marcos-alonso-of-chelsea-celebrates-scoring-his-sides-second-goal-picture-id621223376

1755319-37104546-2560-1440.jpg

Ve bunun ile birlikte Luis Suarez ve Marcos Alonso, 5er yillik sözlesmeler ile aramiza katilmistir... Flash, bomba demeye gerek yok, cünkü Sampdoria icin bu transferler artik birer klassik.

50558.jpg

Alaba´yi 50 Milyon avroya Murat kardesimizin Roma takimina ugurladik... Kendisine transferin hayirli ve ugurlu olmasini dileriz sampdoria camiasi olarak...

Buna karsilik William Carvalho ile 5 yillik sözlesme imzalanmistir...

william-carvalho.jpg

Alaba´yi 50 Milyon avroya Murat kardesimizin Roma takimina ugurladik... Kendisine transferin hayirli ve ugurlu olmasini dileriz sampdoria camiasi olarak...

Buna karsilik William Carvalho ile 5 yillik sözlesme imzalanmistir...

william-carvalho.jpg
Adem the transfer man olarak ismini revize edelim

Adem the transfer man olarak ismini revize edelim

Transfer transfer, ama hala ortalarda geziniyoruz kenk. Transfer bombalari hep biryerimde patladi, kendimi aziz yildirim gibi hissetmeye basladim. Streslendikce, adeta aziz tarzinda dul karilar gibi, kendimi alisverise vuruyorum. Ama ne fayda, ne fayda.

Borvclavda gittikce avtiyor yaw, buvda biv hata olmali.
aziz-yildirim.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt