Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Ligin favorisi milan arkadan sinsi sinsi geliyor..7 galibiyet serisi yapmis..hic suphesiz erhan kardesimiz gereken cevabi verecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazirlik maclarinda yeniyorum ama oyun dengesiz zaten antreman hakki 5 mantikli kullanmak lazim inter milan lazio ve evdeki milan maclari son antreman haklarim olacak muhtemelenmılan 7 mactı galıbıyet alıyor sakın bos koyma reıs antrenman yap
Hazirlik maclarinda yeniyorum ama oyun dengesiz zaten antreman hakki 5 mantikli kullanmak lazim inter milan lazio ve evdeki milan maclari son antreman haklarim olacak muhtemelen
hazırlık macıyla normal macın alakası yok reıs hazırlıkta 5 attıgım adama yenılıyom yenıldıgım adama 5 atıyom antrenman bellı olmuyorHazirlik maclarinda yeniyorum ama oyun dengesiz zaten antreman hakki 5 mantikli kullanmak lazim inter milan lazio ve evdeki milan maclari son antreman haklarim olacak muhtemelen
8 gun sonra macimiz benim sahamda mutlak galibiyet bekliyorum oyun bi dangalaklik yapmassahazırlık macıyla normal macın alakası yok reıs hazırlıkta 5 attıgım adama yenılıyom yenıldıgım adama 5 atıyom antrenman bellı olmuyor
sen bu mılanı yen lig senlensin
8 gun sonra macimiz benim sahamda mutlak galibiyet bekliyorum oyun bi dangalaklik yapmassa
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milanla olan macimiz juventus milan arka arkaya oynuyacamSenle ben mi yapacaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mılan 7 mactı galıbıyet alıyor sakın bos koyma reıs antrenman yap
Emrah Yıldırım admirim sen bunu salla ben yıkarım.Milanla olan macimiz juventus milan arka arkaya oynuyacam
Milanla olan macimiz juventus milan arka arkaya oynuyacam
Neyse ki yarın ligin cacık takımlarından juveyle oynuyorum. Farklı kazanıp moral buluruz.
Ligin favorisi milan arkadan sinsi sinsi geliyor..7 galibiyet serisi yapmis..hic suphesiz erhan kardesimiz gereken cevabi verecek
fiorentinaya guvenım tam mılanın ayagını kaydırıp onun önüne gececektir
8 gun sonra macimiz benim sahamda mutlak galibiyet bekliyorum oyun bi dangalaklik yapmassa
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adem the transfer man olarak ismini revize edelimAlaba´yi 50 Milyon avroya Murat kardesimizin Roma takimina ugurladik... Kendisine transferin hayirli ve ugurlu olmasini dileriz sampdoria camiasi olarak...
Buna karsilik William Carvalho ile 5 yillik sözlesme imzalanmistir...
![]()
Adem the transfer man olarak ismini revize edelim