Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İtalya Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Çakar adama antrenman yaptırdım degerınıde yukselttım bugun golde atmıs ama sanssız bi sakatlık yasamıs 22 yasında sterling dünya devi 1 genc 35 e sana bırakayım kasiften bulamazsın bunu cünkü adam bende ;) ekmek gibi gol atar bu herif

@Adem Çakar adama antrenman yaptırdım degerınıde yukselttım bugun golde atmıs ama sanssız bi sakatlık yasamıs 22 yasında sterling dünya devi 1 genc 35 e sana bırakayım kasiften bulamazsın bunu cünkü adam bende ;) ekmek gibi gol atar bu herif

32´ye anlatik kenk... Bütce yettiginde transfer edecegim.

Yeni transferlerimiz Harry Kane,Sane,Kimmich,Ginter,Kovacic muhteşem katkı ve tempo sağladı ekibimize.

-Tapatalk-

Marchisio satılık bu arada beyler. Sağlam bir orta saha oyuncusu dışarıya 56 ama size 50 ye bırakırım.

-Tapatalk-

Ne lanet bir takimmis be. takimin degerini 5´e katladim, iki mac üst üste yüzümü güldürmedi hain herifler.
kupa macından sonra senınle macımız var o sonuca gore sterlıng konusunda bence anlasırız
s-8a830072fa9e83d13b97c4948aff93c4567e0e12.jpg

Beyler james rodriguez i satarım 150 mılyona ligin en cok katkı veren oyuncusu kendısıdır bu mac yedek beklettım dınlensın dıye ıstatısistikleri belli 11 mac 7 gol 3 asist

Aziz başkan kurmuş takımı ama hoca takım bütünlüğünü kuramadımı diyorsun yani ?

Aykut Kocaman´i takimin basina getirmistim, ve bu mactan sonra kovdum. Rezil herif yedekte ribery varken, gidip 64´lük palomboyu aldi oyuna, sonra gol yedim. Bundan sonra Aziz Yildirim bu takimin basinda oldugu sürece, Aykut Kocaman bir daha bu kulübün kapisinden gecemez.

Kupa maçını bile deplasmanda oynuyorum.Önceki 2 hafta deplasmandı yine 2 hafta deplasman. Şerefsiz federasyon üstümüze oynuyor.

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt