Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Takimin morali ve kondusyonu cok kotu sonraki mac kupa yedek cik bence.form cok etkiliyormus
Rotasyon yok ki kenk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimin morali ve kondusyonu cok kotu sonraki mac kupa yedek cik bence.form cok etkiliyormus
32 ye almıssım o fiyata bırakırım
Yarın ki maçımızda başarılar dilerim Adem umarım kaybedersin.
-Tapatalk-
Takim ölü emrah, bundan sonra kadroda kurmuyorum, taktik de vermiyorum.
kısacası s... böyle sampdoriayı diyorsunTakim ölü emrah, bundan sonra kadroda kurmuyorum, taktik de vermiyorum.
@Adem Çakar adama antrenman yaptırdım degerınıde yukselttım bugun golde atmıs ama sanssız bi sakatlık yasamıs 22 yasında sterling dünya devi 1 genc 35 e sana bırakayım kasiften bulamazsın bunu cünkü adam bendeekmek gibi gol atar bu herif
Yedeklerle çıkacağım maça dostluk kazansın.
-Tapatalk-
suan alıyorsan 32 yarın fıyat artar.. hep ucuza sattım zaten32´ye anlatik kenk... Bütce yettiginde transfer edecegim.
kısacası s... böyle sampdoriayı diyorsun
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yeni transferlerimiz Harry Kane,Sane,Kimmich,Ginter,Kovacic muhteşem katkı ve tempo sağladı ekibimize.
-Tapatalk-
oyuncuyu alıyorum ılk oynattıgım macta cat sakatlanıyorlar reis cözemedım
geçmiş olsun. var bir sıkıntı demekki, çok agresif oynatıyorsan ondan da olabilir.
kupa macından sonra senınle macımız var o sonuca gore sterlıng konusunda bence anlasırızNe lanet bir takimmis be. takimin degerini 5´e katladim, iki mac üst üste yüzümü güldürmedi hain herifler.
Aziz başkan kurmuş takımı ama hoca takım bütünlüğünü kuramadımı diyorsun yani ?Ne lanet bir takimmis be. takimin degerini 5´e katladim, iki mac üst üste yüzümü güldürmedi hain herifler.
Aziz başkan kurmuş takımı ama hoca takım bütünlüğünü kuramadımı diyorsun yani ?