Onuachu'nun Kolunda Kırık Tespit Edildi

Ben enisi bu sezon beğeniyorum. Onuachu'nun olmaması sıkıntı yaratmaz bence. Trezeguet ve visca daha kritik oyuncular.

Yok ama çevremde kolunu kıran biri olduğunda ne kadar sürede iyileştiğine dikkat edip şimdi de unutmamış olacak kadar akli melekelerim var
Bir kol kiriginin ne kadar surede iyilesecegini biliyoruz da ozel sargilar veya ekipmanlar olabilir, bunlar da sahaya cikmasina yardimci olabilir. O acidan sordum, doktor musun diye.

Ekli dosyayı görüntüle 236504

Siyahli bölgeye ne olmuş peki orası birleşik olması gerekmiyor mu yaw
orada boşluk ve bağ doku var kemik üst tarafta görünen işte.
Benim küçükken tam o bölge kırıldı yarım alçıya aldılar sonra tekrar gittim kırığı nasıl yarım alçıya aldınız diye, 10 gün içinde kaşınıyor diye içindeki tüm pamukları boşalttım bir baktım ıslanmış alçıpana döndü, sonra bir kavga sırasında zor geliyor diye alçıyı çıkartmıştım.

Bir kol kiriginin ne kadar surede iyilesecegini biliyoruz da ozel sargilar veya ekipmanlar olabilir, bunlar da sahaya cikmasina yardimci olabilir. O acidan sordum, doktor musun diye.
El kırığında özel ekipman kullanılır da koldaki kırıkta sporcunun koşuşunu ciddi etkilemez mi ya.
Gerçi 2 haftada kemik bir şekilde inceden de olsa kaynar o zaman özel ekipmanla oynar da bu adam 2 hafta spor yapıp yapmaması asıl sorun olan kısım bence.

Ilk macta fb defansini rezil etmisti, umarim yetisir

El kırığında özel ekipman kullanılır da koldaki kırıkta sporcunun koşuşunu ciddi etkilemez mi ya.
Gerçi 2 haftada kemik bir şekilde inceden de olsa kaynar o zaman özel ekipmanla oynar da bu adam 2 hafta spor yapıp yapmaması asıl sorun olan kısım bence.
Zinde kalabilecek kadar spor yapar. Ama bilemeyecegim.

Kirik var demekle bir yere varilmaz kolda elli tane kemik var hangisi kirilmis kucuk kemiklerden biriyse ozel ekipmanla oynar ana kol kemigiyse sezonu kapatir detayli aciklama lazim

Ayak tarak kemigi kirilsa 2 aya donersin bilekten kirilsa 1 yila zor donersin

Kirik var demekle bir yere varilmaz kolda elli tane kemik var hangisi kirilmis kucuk kemiklerden biriyse ozel ekipmanla oynar ana kol kemigiyse sezonu kapatir detayli aciklama lazim

Ayak tarak kemigi kirilsa 2 aya donersin bilekten kirilsa 1 yila zor donersin
Dirsekle bilek arası bölgeye ön kol denir ve daha kalını Ulna, ince ve baş parmak tarafında olanı Radius olmak üzere iki kemikten oluşur. Burada Radius kırığı söz konusu ve alçı-atelle iki haftada iyileşmesi mümkün değil. Atelin yetmeyeceği durumlarda ameliyat gerekir (platin vs) ki o durumda süreç daha da uzar. Atel uygulanır ve bir aydan önce dönemez diye tahmin ediyorum, açıklamalar da bunu işaret ediyor...

En son Nijerya Futbol Federasyonu'ndaki lobimizi kullanıp Afrika Kupası'na çağırtmıştık. Koluna da Aziz Yıldırım sıktırmıştır herhalde.

Zamanında attığım hangi post içine bu kadar oturdu da bana posta koymaya çalıştın bilmiyorum ama gel alıntıladığın ilk postu bir daha inceleyelim. Belki sana okuduğunu anlamaya dair bir şeyler öğretebilirim böylelikle:

TS'nin seri mağlubiyetlerini bitiren adamdı. Çok etkili oyuncu. Fb maçı aşırı zora girdi böylelikle

Fb maçına yetişme ihtimali yok değişik bir koruyucu ekipman falan yoksa

Boldladığım kısmı okuduğunda ne anlıyorsun? Senin tabirinle 'ozel sargilar veya ekipmanlar olabilir, bunlar da sahaya cikmasina yardimci olabilir' anlamı çıkıyor mu sence de?

%99 oynar;
sözlükten alıntı;
kolumdaki radius kemiği çok kötü bir noktadan geçtiğimiz yaz başı kırıldı. kırık tam sinirlerin altında olduğu için kolumda yüzde 50 ihtimal felç riskiyle ameliyat oldum. 6 adet vida 20 cm platin takıldı. alçıya bile alınmadan ertesi gün taburcu oldum. 1 haftada tüm kolumu oynatmaya başladım. 2. haftada halı saha maçına çıktım.

kolundaki "kısmi kırık" ile fener maçını kaçırırsa kendisine tüm sevgilerimi gönderirim buradan.

onaçunun kolundaki kırık: gss.gs
benim kırığım :) : gss.gs

%99 oynar;
sözlükten alıntı;
Bir kaç ay önce benim de radius kemiğimin baş kısmı kırıldı, risk alırsan oynatırsın ama kaynamakta olan kemiğin o kadar kısa sürede deplase olmayacak seviyeye çıkacağını sanmıyorum. Kayma olursa da süreç daha da uzayabilir.

Bu hikayedeki kişinin başına ters bir durum gelmemesi kırığı sıradan yapmaz zira atelde kalan sürede kol incelip güçsüzleşiyor en başta, sonrası da oyuncu psikolojisi. İstersen çıkarırsın ama o riske gireceklerini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt