Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.622
- 0
- 376
Gerilemedi de,biraz işleri karıştıracak.Atıyorum Osmanlı deplasmanında kazanırsak telafi etmiş oluruz bu kaybı.
Kargalara bagli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerilemedi de,biraz işleri karıştıracak.Atıyorum Osmanlı deplasmanında kazanırsak telafi etmiş oluruz bu kaybı.
Kargalara bagli
Onlar puan kaybedecek daha.Ama bundan bağımsız,telafisi için kağıt üstünde puan kaybı denilen bir deplasmanda kazanmamız lazım.Bu Osmanlı mı olur,Başak mı olur,Fener mi olur bilemem.
Kaybederde bizden daha uzun seri yaparlar kaybetmeden. Bizim o sirada kaybimiz olur
ŞL fikstürleri en büyük kozumuz.Orada seri yaparak geçerlerse ilerisi için avantajımızı kaybedeceğimiz bir gerçek.Ama böyle kazalar olur,umudu kesmek yok.
Ama kullandigimiz taktirde en buyuk kozumuz.
Namağlup gidecek halimiz yoktu Volkan,olacak böyle kazalar.Devamının gelmemesi dileğimiz.Atıyorum Fener'i Kadıköy'de yendik,aklımıza bile gelmez bu maç.
Kaza olur ama gidip tofaslarla , fiatlarla olmaz. Kaza yapacaksan bmw , mercedeslere karsi yapacaksin
Öyle bir dünya yok.2014-2015'te Balıkesirspor ligdeki 3-4 galibiyetinden birini bize kalmıştı hatırlarsan.Keza aynı sezon Trabzonspor'dan 1 puan bile alamamıştık.Sonuç ne olmuştu peki?Bunun gibi örnekler çok.Bu kazaları minimumda tutmak önemli.Kaza diyoruz zaten,beklenmedik puan kaybı yani.Kağıt üstünde puan kaybı yazacağımız maçlar zaten olacak yoksa.
O sezon bjknin basinda senol yoktu
Cok fark var
Olsa da bir şey değişmezdi.Ona bakarsan biz de Prandelli ile kötüydük.
Şampiyon olacağız,bak da gör.
Insallah
Namağlup gidecek halimiz yoktu Volkan,olacak böyle kazalar.Devamının gelmemesi dileğimiz.Atıyorum Fener'i Kadıköy'de yendik,aklımıza bile gelmez bu maç.
Sarper senin yorumlarini severimde biraz polyannacilik yapiyorsun gibi geliyor. Fener deplasmani sanki gaziantep deplasmani gibi yaziyorsun. Hani feneri yendik bu kayip unutulu falan diye. O deplasmana elimizdekinden cok cok daha iyi kadrolarla gidip bir halt yiyemedik. Hagili emreli okanli Jardelli kadroyla yenildik. Bu macin telafisin fener maci degil. Kadikoyden alacagimiz her puan extra. Bu macin telafisi aslina bakarsan yok. Bu 100% yenmen gereken macti bu macin telafisi ancak soyle olur. Trabzon gider deplasmanda Besiktasi yenerse o zaman bu macin telafisi olmus olur.